Nu îți mai bate capul! Află de AICI unde vrea iubita ta clujeancă să meargă în vacanță!

0

Femeile din Cluj sunt ființe deosebite. Determinate, inteligente, raționale și, mai ales, foarte frumoase, sunt, la urma urmei, tot niște doamne și domnișoare care așteaptă să fie surprinse în cel mai plăcut mod posibil. Dacă vrei să le faci un cadou deosebit, află că acestea sunt înnebunite după vacanțe. Cum poți să te asiguri că destinația pe care o alegi îi va fi pe plac iubitei tale? Citește mai jos despre locurile care sunt sigur pe lista clujencelor ambițioase și cu chef de aventură.

Top 3 destinații turistice pe care clujencele le adoră

1. Lombok, Indonezia

Cea mai nouă tendință în turism este Bali, o destinație care acum câțiva ani era una intimă. Din cauza numărului tot mai mare de vizitatori însă, aceasta nu îți mai poate oferi aceeași liniște. Din fericire, Indonezia este pregătită cu un crâmpei de paradis foarte asemănător, dar mult mai puțin aglomerat: Lombok.

Aici te vei putea bucura împreună cu iubita ta de cascade spectaculoase, plaje de vis, precum și de interacțiuni sociale, dar fără îmbulzeală și gălăgie. În plus, Lombok este mult mai ieftin decât Bali, ceea ce este ideal, în special dacă mai ai câteva cadouri planificate pentru același an.

2. Insulele Galapagos

Dacă vrei să îți duci iubita clujeancă într-un loc cu adevărat special, Galapagos este unul pe care îl va adora. Puține destinații de pe pământ îți permit să ai o interacțiune atât de apropiată cu animalele: păsări cum nu ai mai văzut, reptile de care nu trebuie să te temi, precum și animale marine care sunt obișnuite cu prezența oamenilor.

Deși nu pare, odată ce ai trecut de costurile de transport, traiul în Galapagos pentru un turist este mai mult decât decent. Pe lângă asta, prietena ta va putea să se bronzeze pe unele dintre cele mai frumoase plaje din lume.

3. Reykjavik, Islanda

Dacă vrei o destinație în Europa, Islanda ar putea fi cea mai plăcută pentru prietena ta. Asta pentru că Islanda este cea mai sigură țară din lume. Este genul de loc în care oamenii își lasă mașina deschisă în timp ce fac cumpărăturile. Atât de siguri sunt că nimeni nu va comite o infracțiune! Asta înseamnă că orice femeie poate să iasă afară chiar și singură, indiferent de oră, la plimbare sau la shopping, fără să îi fie teamă.

Peisajul din această țară este magnific, ceea ce o face destinația grozavă pentru o excursie cu mașina. Dacă vrei ceva mai mult, descoperă circuitele în Europa oferite de Karpaten și alege unul care să includă și alte țări pe care vrei să le vizitezi neapărat.

Dacă nu ești sigur că iubitei tale din Cluj i-ar plăcea aceste idei de călătorie, poți oricând să o întrebi unde ar vrea să meargă dacă ar avea un an doar pentru a vizita locuri noi. Însă, dacă dorești ca surpriza să fie mai mare, te poți baza pe sugestiile de mai sus. Trebuie să fii prevenit însă. S-ar putea ca, pentru ea, nimic să nu se compare cu „dealu’ Clujului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.