PRO România Cluj și-a desemnat candidații pentru încă 7 localități din județ

1

Începând de luni, 3 martie 2020, PRO România Cluj are încă șapte candidați la primăriile din județ: Viorel-Dan NEGREA – Măguri Răcătău, Iovian BRETEA – Ploscoș, Mircea ROȘCA – Cornești, Ioana Maria BRUDAȘCĂ – Cojocna, Petru GOJA – Chiuiești, Nicoleta VELEA – Chinteni și Teodor ȘOMLEA – Frata.

Până în prezent, PRO România are deja propuneri pentru 28 de primării din județul Cluj. Au fost alese persoane „cu un înalt simț al datoriei civice, cu experiență în management și orientate spre performanță în domeniile în care activează”, conform comunicatului emis de partid.

În perioada următoare, candidații desemnați vor începe să își prezinte viziunea pentru dezvoltarea comunităților și pentru creșterea calității vieții cetățenilor, construită pe valorile social-liberale pe care le promovează partidul PRO România: egalitate de șanse, echitate socială, prosperitate, inovație, traduse prin modernizarea infrastructurii, dezvoltare tehnologică, inovație administrativă, atragerea investitorilor pe plan local și accesarea fondurilor nerambursabile. Toate acestea vor fi proiecte sustenabile în timp, care vor contribui la crearea unor comunități demne, unite și prospere.” susține organizația politică.

1 COMENTARIU

  1. I am asculat, le am verificat siteul si am incercat sa vad ce e nou. Nimic. Nu au un plan clar. Nu existastrategie si le lipseste o personalitate care sa i traga. O turma de adormiti care viseaza puterea. Romania e pe maini bune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.