Cabinet stomatologic în Gheorgheni: unde mergi la dentist?

0

Sunt mulți dentiști în Cluj și e greu să te hotărăști la care să mergi. Majoritatea persoanelor aleg unul pe baza unor recomandări, „din auzite” sau pur și simplu la întâmplare, ceea ce nu aduce întotdeauna cele mai bune rezultate. Noi vă propunem un cabinet stomatologic modern din zona Gheorgheni – Andrei Mureșanu, înființat de o familie de medici care au lucrat mai mulți ani în Germania.

Arial Dent are dotări de ultima oră, dispune de un spațiu prietenos și este deservit de o echipă de specialiști care colaborează cu laboratoare nemțești. Clinica este specializată în stomatologie generală, ortodonție și ortopedie dento-facială. Tehnologia avansată și expertiza profesioniștilor de aici permit realizarea unor tratamente complexe, disponibile în puține alte locuri din Cluj.

Cabinetul dentar utilizează materiale de calitate superioară la orice serviciu medical prestat. Sunt respectate cu strictețe standardele de sterilizare și igienă, pentru siguranța pacienților. Printre clienții clinicii se numără și mulți străini, unii dintre ei veniți special în orașul nostru pentru a-și face tratament stomatologic, beneficiind de servicii la calitate occidentală, dar la prețuri mult mai mici.

Printre serviciile medicale prestate aici se numără:

  • Ortodonție și ortopedie dento-facială

  • Terapia cariei dentare

  • Intervenții cu laserul terapeutic (LLT)

  • Intervenții cu laserul chirurgical

  • Protetică – proteze, coroane și implanturi

  • Chirurgie orală și dento-alveolară

  • Estetică dentară

  • Profilaxie și igienă dentară

Cabinetul stomatologic oferă servicii dedicate pentru copii și adolescenți, care sunt concepute special pentru a diminua „frica de dentist” și a-i încuraja pe aceștia să aibă o bună igienă orală și să apeleze la stomatolog periodic, pe tot parcursul vieții adulte.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta clinica dentară direct, medicii de aici vă vor răspunde la întrebări sau vor programa o consultație:

Arial Dent
Adresa: Str. Vasile Lupu nr. 14, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 550 048; 0756 075 888
E-mail: office@arialdent.com
Web: https://arialdent.com/
Facebook: https://www.facebook.com/cabinet.arialdent
Instagram: https://www.instagram.com/arialdent/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.