Sculptează-ți corpul cu ajutorul unei biciclete de fitness, acasă!

0

Cu toții suntem preocupați de aspectul corpului nostru, mai ales pe timpul verii, când hainele lejere și scurte lasă cât mai mult pielea la vedere. De multe ori, însă, ne interesăm de acest aspect atunci când vara deja s-a instalat. Ce este de făcut?

Lucrurile se pot îndrepta foarte rapid și eficient cu ajutorul unui aparat de sport performant, pe care să-l utilizăm acasă: o bicicletă de fitness de calitate. Pe lângă faptul că permite efectuarea unui antrenament cardio solicitant, în funcție de programul ales, bicicleta de fitness este unul dintre aparatele care ajută la arderea rapidă a caloriilor, contribuind astfel la obținerea corpului visat, într-un timp relativ scurt.

De ce o bicicletă de fitness și nu un alt aparat de sport?

O întrebare pe care foarte multă lumea și-o pune în momentul în care își dorește să aducă performanța și profesionalismul aparatelor de sport din sălile de fitness în confortul locuinței: de ce să achiziționăm o bicicletă sport de fitness?

În mod cert, nu excludem folosirea nici unui alt aparat de fitness, căci orice formă de activitate fizică este binevenită. Cu toate acestea, iată câteva dintre motivele pentru care orice tip de bicicletă sport de fitness este de preferat pentru modelarea corporală cât mai rapidă:

  • dispune de șa, ceea ce face ca antrenamentul să fie mai confortabil, iar rezistența sportivului să fie cât mai mare, încă de la primele antrenamente;

  • modelele eliptice, care nu dispun de șa, solicită mai mult musculatura, ceea ce poate conduce către pierderea mai rapidă a kilogramelor în plus și la creșterea rapidă a rezistenței;

  • bicicletele de fitness sunt aparate de dimensiuni medii spre mici în comparație cu altele pentru uz casnic, ceea ce le face ușor de amplasat în interiorul locuinței;

  • sunt aparate stabile, robuste, care oferă o siguranță excelentă în folosire (datorită ghidonului de sprijin, a pedalelor cu elemente de prindere ce împiedică piciorul să alunece și a altora asemănătoare), astfel riscul de accidentări este redus;

  • datorită faptului că au dimensiuni adaptabile, bicicletele de fitness pot fi montate chiar în fața televizorului, timpul antrenamentului trecând astfel pe nesimțite.

Cum alegem o bicicletă sport de fitness?

Fiind totuși o investiție pe care nu o facem lunar, nici măcar anual, ci chiar mai rar, bicicleta sport de fitness trebuie să fie performantă, stabilă și rezistentă.

Primul pas spre obținerea unui astfel de produs este alegerea unui brand de renume în domeniu, eventual al unuia ale cărui aparate de sport se regăsesc deja în cadrul sălilor de fitness. Dacă acestea din urmă au încredere în brandul respectiv, atunci, în mod cert, o putem face și noi.

O astfel de marcă este DHS Fitness, care, pe piața din România, se află în topul brandurilor din domeniul său, bucurându-se de o popularitate binemeritată în rândul pasionaților de sport. Alegerea unei biciclete de fitness din cadrul magazinului online dhsfitness.ro este una sigură și de încredere, feedback-ul primit de la clienți fiind întotdeauna pozitiv.

Așadar, atunci când alegem să investim pe termen lung într-un aparat de sport, de tipul bicicletei de fitness, trebuie să avem în vedere brandul și magazinul din care urmează să-l achiziționăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.