Sistemele pluviale de la RoofArt – calitate nordică în sisteme de acoperișuri românești

0
sdr

Dat fiind faptul că acoperișul casei este elementul cel mai expus factorilor externi de mediu, construcția acestuia trebuie realizată în așa manieră încât să le permită proprietarilor o perioadă cât mai mare de exploatare și o rezistență dovedită.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, experții RoofArt afirmă că montarea unor sisteme pluviale realizate din materiale calitative și robuste la nivelul fiecărui acoperiș este absolut necesară pentru menținerea acestuia în stare cât mai bună, pentru cât mai mult timp.

Pe lângă tehnologiile de producție și investițiile în dezvoltarea elementelor componente prin atribuirea unor caracteristice unice de funcționalitate, un alt aspect important al unui sistem pluvial trainic este reprezentat de materialul din care acesta este realizat. Astfel, firma RoofArt, prin colaborarea cu concernul suedez SSAB, oferă clienților calitatea superioară a oțelului nordic într-un complex sistem de scurgere a apei pluviale de pe suprafața acoperișului, numit Scandic®.

Sistemul pluvial Scandic® – inovație absolută pe piața din România

Combinând, în mod unic, funcționalitatea și durabilitatea, cu aspectul estetic plăcut, sistemele pluviale Scandic® comercializate de către RoofArt sunt capabile să facă față unor sarcini mari, având o durată de exploatare de 60 de ani.

În cei peste 18 de ani de experiență, compania s-a dedicat în permanență dezvoltării și îmbunătățirii caracteristicilor, pentru ca sistemul complet de învelitori să facă față celor mai dificile situații meteorologice. Cum se întâmplă toate acestea și care sunt beneficiile sistemului pluvial Scandic®? Vom vedea în cele ce urmează:

  • Rezistență deosebită la intemperii

Dat fiind faptul că materialele din care orice sistem pluvial este realizat trebuie să reziste la coroziune în condiții de umiditate permanentă, dar și la intemperii, firma RoofArt realizează, în colaborare cu concernul suedez SSAB, sisteme rezistente de drenare a apei din oțel de calitate nordică. Oțelul nordic asigură stabilitatea și rezistența jgheaburilor la umiditate, factori UV, medii acide și aer salin, grație straturilor de suprafață, de acoperire și cele aflate la interior, în componența materiei prime. Mai mult decât atât, în cei peste 40 de ani de teste extinse, în mediu extrem, oțelul SSAB a demonstrat o rezistență excelentă la cele mai dure condiții de mediu.

  • Prietenos cu mediul înconjurător

Din dorința de a contribui la protejarea mediului, sistemul pluvial comercializat de RoofArt este acoperit cu un strat de vopsea bio GreenCoat®, pe bază de ulei de rapiță, care reduce semnificativ emisia noxelor în aer. Această tehnologie patentată SSAB îi permite oțelului nordic să fie singurul de pe piață care deține un strat de acoperire cu un conținut crescut de material regenerabil.

  • Aspect impecabil timp îndelungat

Suprafața materiei prime contribuie la menținerea culorii și a aspectului impecabil inițial, pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, aceasta prezintă rezistență crescută la zgârieturi și mai ales, la inestetica rugină. Din întreaga componență a oțelului nordic, stratul de zinc de 275g/mp este cel mai important element, având puternice proprietăți anti coroziune. Mai mult decât atât, stratul superior de grund, în aceeași culoare ca și vopseaua, contribuie la reducerea vizibilității eventualelor zgârieturi.

  • Îmbinare perfectă

Elementele componente, la fel ca și cele auxiliare, se îmbină perfect, fără a permite apariția infiltrațiilor de apă sau a desprinderilor pieselor componente. Accesoriile de prindere sunt, de asemenea, realizate din oțel nordic SSAB, pentru ca susținerea jgheaburilor și a burlanelor să fie cea optimă. De asemenea, specialiștii RoofArt recomandă întotdeauna cumpărarea tuturor elementelor componente ale unui sistem de drenare a apei pluviale de la același producător, pentru o estetică deosebită.

  • Garanții mari

Garanțiile extinse ale sistemului Scandic® de scurgere pentru apa pluvială reprezintă un avantaj enorm pentru proprietari, fiind adesea considerate un indicator al rezistenței și al calității. Respectarea standardelor europene și oferirea unor valori dovedite prin teste reale efectuate, au fost, și sunt în continuare, o prioritate a producătorului. Astfel, oferit de RoofArt publicului larg, sistemul pluvial cu preț foarte accesibil dispune de 30 de ani garanție anticoroziune și 15 ani garanție pentru menținerea culorii.

RoofArt – sisteme pluviale rezistente, la prețuri accesibile

Fiind adaptat pentru orice tip de învelitoare, sistemul pluvial Scandic® merită pe deplin toată atenția și încrederea proprietarilor, în primul rând pentru rolul acestuia în menținere sănătății structurii de rezistență a locuințelor, dar mai ales pentru proprietățile și calitățile oțelului nordic SSAB.

Alege RoofArt ca partener de încredere pentru construcția casei ideale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.