Motive să alegi sistemele de închideri terase de la Rom Decor

0

Închiderea terasei reprezintă o modalitate foarte bună de izolare a spațiului de relaxare, atât din punct de vedere termic, cât și din punct de vedere fonic. O terasă închisă cu geamuri de sticlă nu va obtura cu nimic priveliștea spre grădină, ci le va permite proprietarilor să se bucure de spațiul exterior casei și pe timp mai puțin favorabil (temperaturi scăzute, ploaie, vânt sau, din contra, căldură excesivă și praf).

Rom Decor – soluții moderne de închideri terase

Rom Decor le pune la dispoziție românilor soluții moderne de închidere de terase cu panouri din sticlă securizată.

Cele trei sisteme oferite de către companie, Tiara clasică, Tiara TwinMax și SlideMaster, sunt rezistente la uzură, asigură o închidere etanșă, astfel încât infiltrațiile de apă nu își au locul, noul spațiu servind astfel unor scopuri multiple. Motivele pentru care se merită să izolăm terasa cu ajutorul sistemelor oferite de Rom Decor vizează atât aspectele funcționale și tehnice, cât și pe cele de ordin estetic.

Motive pentru care să alegi sisteme de închideri terase de la Rom Decor

Datorită versatilității și a aspectului modern adus locuinței, sistemele de închidere a teraselor oferite de Rom Decor reprezintă cea mai potrivită variantă pentru a crea un nou spațiu de relaxare, unde, în momentele de socializare cu familia și prietenii, suntem feriți de orice factor perturbator.

Iată care sunt motivele pentru care se merită să alegi sisteme de închideri terase de la Rom Decor:

  • Sunt adaptate în așa fel încât să poată fi montate pe orice structură a terasei sau a balconului, fiind astfel soluții ideale atât pentru terase de casă și balcoane de blocuri, cât și pentru industria HoReCa (pentru închiderea teraselor din cadrul unor cafenele, restaurante sau chiar hoteluri).
  • Vederea panoramică maximă oferită de aceste sisteme de închideri de terasă se datorează lipsei profilurilor de îmbinare și a suprafețelor mari de sticlă. Astfel, nu doar că priveliștea către curte/oraș nu va fi obturată, dar efectul estetic va fi extrem de elegant.
  • Toate cele trei sisteme oferite de Rom Decor dispun de mecanisme brevetate de blocare automată a panourilor de sticlă, ABL (Auto Block Lock), permițând astfel deschiderea acestora fără a se deplasa sau a cădea.
  • Profilurile de etanșare a panourilor de sticlă sunt realizate din aluminiu, dotate cu peri de izolare, pentru a crește, cât mai mult posibil, nivelul de izolare, asigurând în acest fel o rezistență crescută la condițiile meteorologice de orice natură.
  • Toate cele trei sisteme de închideri de terase, rezistente și moderne, dispun de mecanisme elegante de drenarea a apei de pe profilurile de transport, apă formată de aburul de pe suprafețele vitrate.
  • Sistemul brevetat de mișcare perpetuă, care folosește roțile Speed-HD cu un design original, asigură deplasarea confortabilă, facilă și cu minim de zgomot a panourilor de sticlă, prin absorbția șocurilor. Această soluție se regăsește în sistemul de închideri terasă SlideMaster, în timp ce Tiara Clasic și Tiara TwinMax dispun de un sistem de mișcare bazat pe 8 roți cu diametrul de 38 de mm, îmbrăcate în materiale anticorozive, care asigură silențiozitate și fricțiune minimă.
  • Aceste trei sisteme de închideri terase oferite de Rom Decor oferă o izolare termică și o protecție solară extrem de ridicată, datorită proprietăților geamului termoizolant, capabil să ofere un control energetic de până la 5 ori mai mare comparativ cu sticla clasică.
  • Panourile de sticlă ale celor trei sisteme sunt realizate dintr-o sticlă cu proprietăți anti-murdărie, astfel aspectul curat al geamurilor se va păstra chiar și în urma contactului direct al mâinilor pe suprafața vitrată (în special în cazul celor mici).
  • Fiecare sistem de închidere pentru terase dispune de rulmenți și feronerie din inox, dar și de garanția anti-rugină Albert Genau.

Avantajele sunt de necontestat în ceea ce privește sistemele de închidere pentru terase oferite de către binecunoscuta firmă Rom Decor. Dacă te-ai hotărât că se merită să investești într-un astfel de sistem, dar nu știi care dintre cele trei s-ar plia pe nevoile tale, poți cere sfatul specialiștilor Rom Decor sau poți consulta site-ul rom-decor.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.