FlixBus lansează noi rute din Ucraina

0

FlixBus, unul dintre cele mai importante startup-uri de mobilitate din Europa, și-a extins rețeaua în Ucraina și a deschis un birou propriu în Kiev.

Serviciile de mobilitate conectează oamenii la întreaga Europă. În acest moment, FlixBus este prezent în 28 de țări europene și oferă pentru milioane de pasageri posibilitatea de a călători într-un mod accesibil și prietenos cu mediul, chiar și peste granițele internaționale. Pătrunderea pe piața din Ucraina este un pas logic, mai ales raportat la rețeaua pe care o avem în acest moment, deoarece FlixBus este deja prezent și are succes în țările din apropiere”, a explicat André Schwämmlein, CEO și co-fondator FlixBus.


Rutele FlixBus din Ucraina

Reprezentanții companiei au anunțat planurile de extindere și principalele rute spre Polonia, Germania, Republica Cehă, Austria și Ungaria.

Pentru început, FlixBus va opera călătorii doar din Kiev deservind rute spre Germania (Berlin, Dreda, München, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, Köln, Hanovra, Rostock, Karlsruhe, Stuttgart), Ungaria (Budapesta), Polonia (Cracovia) și Austria (Viena). Principalele orașe din care urmează să se opereze curse FlixBus sunt Harkiv, Dnipro, Odesa și Liov.

FlixBus are cea mai mare reţea de autocare interurbane din Europa, cu 350.000 de conexiuni zilnice către 2.000 de destinaţii din 29 de ţări. Din 2013, FlixBus a transportat 100 de milioane de pasageri la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.