Nu mai căuta hotel în Londra – l-am găsit noi!

0

Ah, Londra! De mici copii, am învățat la orele de engleză despre Big Ben, Buckingham Palace, London Bridge, Trafalgar Square sau Westminster Abbey. Și am visat cu ochii deschiși să mergem cândva să le vedem în realitate, să inspirăm cărți întregi de istorie și volume întinse de artă, cultură și măiestrie arhitecturală.

Iar când ajungem în sfârșit să vizităm capitala britanică, ne dorim ca totul să fie așa cum ne-am imaginat, să ne bucurăm din plin de o escapadă minunată, nimeni și nimic să nu ne strice visul frumos. Ca orice oraș râvnit de amatorii de călătorii, Londra oferă experiențe turistice extraordinare, la prețuri pe măsură. Opțiunile de cazare, mai ales în partea centrală a orașului, acolo unde se află cele mai faimoase obiective turistice, sunt foarte numeroase, însă prețurile nu sunt tocmai accesibile.

Dar stai fără grijă! Am găsit noi un lanț de hoteluri faine, așezate convenabil în locații centrale, oferind condiții foarte bune și confort ce se ridică la standardele impuse de călătorul modern și, cireașa de pe tort – având prețuri mult mai prietenoase decât alte opțiuni de cazare în Londra din aceeași categorie. Este vorba despre Point A Hotels – o companie tânără, înființată în anul 2017, care își propune să revoluționeze imaginea turiștilor despre hotelurile bune aflate în inima orașului.

Brandul Point A Hotels deține în prezent 6 hoteluri plasate în zone centrale ale Londrei și un hotel în Glasgow, iar în luna iulie 2019 lista se va completa cu încă două hoteluri – unul în Edinburgh, Scoția și încă unul în Londra.

Iată care sunt cele 7 hoteluri în care te poți caza chiar astăzi, pentru o experiență turistică autentică, ospitalitate ca la carte și amintiri neprețuite din vacanță:

Point A Westminster Hotel

Dacă te alegi să te cazezi aici, vei fi înconjurat de cele mai faimoase obiective turistice ale capitalei englezești. Așezat în inima orașului, în centrul istoric al Londrei, hotelul este la o aruncătură de băț de London Eye, Big Ben și de Parlamentul Britanic.

Vei găsi în zonă și o mulțime de restaurante, cafenele și baruri pentru a gusta din plin spiritul vibrant al Londrei.

Point A Kings Cross St Pancras Hotel

Înconjurat de o mulțime de magazine, restaurante și baruri cu specific englezesc, acest hotel oferă oaspeților secvențe prețioase din Londra autentică. De aici ajungi cu ușurință la fascinanta British Library și la British Museum.

În zonă sunt o mulțime de legături de transport public care te vor duce în orice colț al orașului pe care vrea să-l descopere exploratorul din tine.

Point A Canary Wharf Hotel

Stând la acest hotel situat în zona de business a orașului, vei cunoaște îndeaproape competitivitatea și viața tumultuoasă o oamenilor de afaceri londonezi.

Plimbă-te printre zgârie-nori și imaginează-ți cum ar fi să faci parte într-o zi din această realitate vibrantă.

Point A Shoreditch Hotel

Situat în cartierul Islington al Londrei, acest hotel are locația ideală din care poți porni să descoperi orașul în orice direcție dorești.

Iar dacă te pasionează târgurile vintage, arta stradală și atmosfera multiculturală, nici că poți găsi un loc mai bun de cazare în Londra.

Point A Liverpool Street Hotel

Aflat în apropiere de cunoscuta stradă Brick Line, hotelul este punctul perfect din care să pornești pentru a descoperi o lume tinerească, fascinantă, a artei, modei, cluburilor și locurilor în care s-au filmat mai multe videoclipuri cunoscute.

Tot de aici poți ajunge foarte ușor la cele mai cunoscute obiective de pe Tamisa, fie cu transportul public, fie la pas, pentru a te imersa în farmecul străzilor londoneze.

Point A Paddington Hotel

Dacă alegi să te cazezi aici, vei ajunge în doar 10 minute la cunoscutul Hyde Park pentru a te bucura din plin de natura abundentă și de momente de relaxare, vei găsi magazine ale firmelor cunoscute ca să-și potolești setea de cumpărături și, aflându-te la doi pași de centrul Londrei, vei putea descoperi tot ce are mai bun de oferit orașul.

Point A Glasgow Hotel

Atunci când vizitezi capitala culturală a Scoției, cea mai bună opțiune de cazare în Glasgow este tot un Hotel Point A, situat pe strada Bath, la doar câteva minute de cele mai importante atracții ale orașului.

Descoperă bogata moștenire istorică și culturală a orașului care a fost votat drept „cel mai prietenos oraș din lume”, explorează-i fiecare stradă fermecătoare, iar apoi odihnește-te și refă-ți puterile la un hotel pe măsură.

Cum reușesc cei de la Point A Hotels să ofere servicii de calitate la prețuri accesibile?

Ei spun că secretul este să le oferi oaspeților tot ce au nevoie și nimic din ce nu au nevoie – sună inteligent, este? Așadar, camerele sunt compacte, dotate cu toate cele necesare pentru o ședere confortabilă și relaxantă: paturi pentru un somn odihnitor marca Hypnos, televizoare Smart, internet gratuit, dușuri puternice, aer condiționat, lumină ambientală și alte detalii pentru a-ți asigura tot confortul și a te reîntoarce mereu cu plăcere.

Cine sunt oamenii din spatele Point A Hotels?

Cea mai importantă parte a unui nume sunt întotdeauna oamenii din spatele lui. Point A Hotels are rădăcini adânci în domeniul ospitalității, pornind de la o afacere de familie întemeiată acum mai bine de 50 de ani, începută cu o mică pensiune.

Afacerea a rezistat și a înflorit de-a lungul anilor datorită dedicării, pasiunii și muncii neobosite a celor care au avut grijă de ea dar și de oaspeții pe care i-au tratat mereu cu prietenie și au căutat să le ofere o ședere frumoasă, în zone centrale ale orașului, fără a le cere să-și depășească bugetul de călătorie sau să facă compromisuri legate de calitatea condițiilor de cazare.

Așadar, dacă vei alege să stai la Point A Hotels atunci când vizitezi Londra sau Glasgow, o echipă întreagă de profesioniști va avea grijă să simți că ești între prieteni, să te simți ca acasă.

Pentru a afla toate detaliile legate de disponibilitatea camerelor, prețuri, servicii și orice dorești să stabilești pentru șederea ta, contactează echipa Point A Hotels prin intermediul site-ului lor. Click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here