Serviciul FlixBus Charter a fost folosit de peste 1 milion de persoane

0

Din 2015, FlixBus oferă pasagerilor oportunitatea de a-și rezerva propriile călătorii cu autocarul prin intermediul platformei FlixBus dedicate serviciilor în regim charter. FlixBus Charter a atins pragul de 1 milion de pasageri transportați din peste 60 de țări în Europa.

Un start-up în interiorul unui alt start-up: acesta este modelul pe baza căruia a fost lansat FlixBus Charter în urmă cu 3 ani, din dorința de a simplifica procesul de rezervare a călătoriilor cu autocarul pentru grupuri. Premiza de la care a pornit acest serviciu? Beneficiile aduse partenerilor de transport. Datorită unui sistem centralizat și simplificat de alocare a călătoriei, două sau chiar mai multe călătorii în grup pot fi combinate, dând astfel posibilitatea partenerilor de a optimiza folosirea autocarelor și a șoferilor.

Momentan FlixBus Charter operează curse din Germania, Austria, Elveția, Franța, Italia, Olanda, Belgia și Luxemburg, iar autocarele pot fi rezervate de grupuri de oriunde din lume, atât timp cât călătoria începe într-una dintre țările menționate. Astfel, destinațiile de călătorie se pot afla în alte țări în care se poate ajunge cu autocarul pe distanțe lungi.

Ofertă în timp real și serviciu flexibil

Jochen Engert, CEO FlixBus, a explicat: „Ceee ce diferențiază FlixBus Charter de alte companii de acest fel este modul simplu de rezervare a călătoriei cu ajutorul unui calculator de prețuri în timp real, care poate fi accesat pe pagina noastră de web. Clienții nu mai trebuie să petreacă mult timp analizând diferite oferte, sunând diverse companii de transport și așteptând apoi oferte de preț. Rezervarea se poate face în doar câteva secunde, iar apoi echipa noastră se ocupă în întregime de logistica călătoriei. Suntem mândri că putem pune la dispoziția grupurilor un serviciu care se ridică la nivelul aștepărilor din partea unui brand precum FlixBus.

Prețurile pentru FlixBus Charter includ și taxele pentru oraș, cele de trecere a podurilor, de autostrăzi sau costurile pentru parcare. În plus, clienții pot rezerva și achita mai târziu călătoria. Dacă intervin schimbări de planuri, rezervările pot fi anulate – gratuit – cu până la 14 zile înainte de data plecării.

Partenerii de transport beneficiază de timp de așteptare redus și rate de ocupare mai mari

Clienții nu sunt singurii care au de câștigat de pe urma unui sistem de rezervare centralizat și în timp real, companiile de transport se bucură de asemenea de beneficii. Pentru operatorii de curse charter atragerea de noi clienți implică multe resurse și timp. Prin parteneriatul cu FlixBus Charter, echipa Flix va prelua toate serviciile de marketing, logistică și le va pune la dispoziție platforma online. Prin optimizarea rutelor se asigură rate de ocupare mai mari și periode de așteptare mai reduse pentru șoferi.

Călătorii de grup prietenoase cu mediul

Foarte puține persoane știu că autocarul pe distanțe lungi este unul dintre cele mai sustenabile moduri de a călători. În multe țări, este chiar cel mai puțin poluant mijloc în ceea ce privește amprenta de dioxid de carbon, mai ales dacă ne raportăm la călătoriile cu avionul sau cu autoturismul personal, care sunt mai dăunătoare pentru mediul înconjurător”, a mai precizat Jochen Engert, CEO FlixBus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.