Stiai ca… electrocasnicele mici sunt printre cele mai apreciate daruri de casa noua?

0

Atunci cand o persoana isi achizitioneaza propria locuinta, se obisnuieste ca la prima vizita a prietenilor sau a familiei sa primeasca un cadou de casa noua, pentru a marca pasul important pe care l-au facut.

Acest obicei nu este deloc nou. In functie de zone, in trecut, invitatii aduceau proprietarilor alimente de baza, precum faina, malai, zahar, sare, cu ocazia unei petreceri de casa noua, la care erau chemati toti cei care au contribuit la construirea locuintei. De asemenea, lemnele pentru foc erau un dar foarte util, considerandu-se, in acelasi timp, ca alunga spiritele rele. In prezent, lucrurile s-au schimbat, iar cadourile fac parte din alte categorii, mai potrivite pentru stilul de viata contemporan.

Electrocasnicele mici, printre cele mai populare cadouri de casa noua

Atunci cand achizitionezi un dar pentru o vizita intr-o locuinta noua, trebuie sa tii cont, in primul rand, de relatia pe care o ai cu gazda. Daca sunteti apropiati, de exemplu, rude de gradul I, II sau prieteni foarte buni, ai foarte multe optiuni de cadouri pe care le poti lua in considerare. Motivul? Stii probabil care sunt lucrurile care ii lipsesc, de care ar avea nevoie, pe care si le doreste si le poti alege exact pe gustul sau! Printre acestea, se numara si electrocasnicele mici, obiecte pe care persoanele care abia termina procesul de amanajare le lasa la urma, alegand sa investeasca, pana la momentul respectiv, in alte aspecte ale renovarii. Astfel, poti alege un espressor pentru cafea, daca gazda ta este fana a acestei bauturi, sau chiar un blender ori un aparat de facut inghetata! Optiunile sunt nelimitate, trebuie doar sa tii cont de placerile si pasiunile proprietarului! Mai multe aparate de acest tip gasesti pe site-ul www.studiocasa.ro, la un foarte bun raport calitate-pret, care au nu doar un rol practic accentuat, ci si un rol estetic deosebit!

Alte obiecte pe care le poti darui unei persoane apropiate sunt:

  • Mici piese de mobilier (masuta de cafea, masuta decorativa, fotoliu de tip balansoar, etc.)
  • Articole textile (set de perne + pilota, lenjerii de pat, paturi sau pleduri)
  • Decoratiuni si plante in ghiveci

Ce alte cadouri mai poti darui la o petrecere de casa noua?

Pe langa cele mentionate, exista si alte lucruri pe care le poti oferi gazdelor tale, indiferent de relatia pe care o ai cu acestea. Iata cateva exemple:

  • Decoratiuni – la fel de populare si de apreciate precum aparatele pentru bucatarie, obiectele decorative au rolul de infrumuseta si a da personalitate incaperilor. Si aici ai la dispozitie o gama variata din care poti alege: ceasuri de perete, tablouri, placi din lemn cu diferite mesaje, vaze de flori, sfesnice, boluri decorative, perne decorative etc.
  • Vesela sau pahare – seturile de cate 6 obiecte vor fi, cu siguranta, apreciate!
  • Ustensile pentru gradinarit sau mobilier de gradina – pentru cei care stau la curte
  • Jocuri de societate

Asadar, orice ai darui, nu uita sa iei in considerare legatura pe care o ai cu proprietarul si preferintele, pasiunile acestuia! In acest fel, nu vei da gres indiferent de cadoul asupra caruia te-ai decis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here