World Wide Print – unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de producție publicitară

0

Sub o formă sau alta, materialele publicitare tipărite sunt prezente în viețile oamenilor de câteva sute de ani, iar în ultimele decenii înregistrează o popularitate în continuă creștere, odată cu avansările din domeniul tehnologiei și creșterea rapidă a competitivității pe piața produselor și a serviciilor.

Dacă în zorii domeniului publicitar reclamele erau realizate manual de pictori și graficieni specializați, astăzi materialele promoționale printate sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, permițând dimensiuni foarte mari și o varietate vastă.

Felul în care sunt create și prezentate materialele publicitare oglindește cultura unei societăți în aceeași măsură în care o formează și o modelează și a dus la revoluționarea modului în care producătorii și comercianții își vând produsele. Brandurile de renume alocă bugete anuale de milioane de euro pentru publicitate, iar fără o promovare intensivă și de calitate, afacerile din prezent au șanse mici de supraviețuire.

Deși în era digitală o atenție deosebită este acordată marketingului on-line și modalităților de promovare în spațiul virtual, materialele publicitare în format fizic rămân pe primul loc în ceea ce privește adresabilitatea, ajungând atât la utilizatorii tehnologiilor informaționale, cât și la segmentul de consumatori ce continuă să se bazeze pe lucrurile „palpabile”.

Industria marketingului este într-o continuă adaptare în timp ce exigențele consumatorului cresc, imaginea la calitate superioară joacă un rol care devine tot mai important iar competiția devine tot mai strânsă în fiecare zi.

Cu o atitudine perfect ancorată în caracteristicile, nevoile și exigențele omului modern, profesionalism și un accent deosebit pus pe calitate, World Wide Print oferă soluții de tipărire mulate pe nevoile individuale ale clienților, oferind o gamă variată de materiale promoționale pe suport fizic – postere, bannere, stickere pentru diverse suprafețe, autocolante auto personalizate, tapet de interior atât pentru personalizarea locuințelor particulare, cât și pentru birouri, pe segmentul business, tablouri canvas personalizate, roll-up-uri și multe altele.

Pentru a se asigura că toate nevoile clientului sunt îndeplinite în cel mai mic detaliu, un membru al echipei World Wide Print se întâlnește personal cu fiecare client pentru a stabili cu exactitate și acuratețe caracteristicile produsului final.

Materialele folosite în crearea printurilor provin de la 3 producători de top, timpul de execuție a lucrărilor este la fel de important cum este și pentru clienți, iar în spatele întregului proces stă o echipă de profesioniști dedicați care sunt mereu atenți la necesitățile, dorințele și așteptările clientului.

Compania World Wide Print este membră a grupului BNI Cluj (Business Network International), o comunitate de afaceri foarte activă care ajută membrii să se promoveze reciproc prin oferirea de referințe, recomandări și contacte. Apartenența la această organizație este o garanție a seriozității, franciza americană impunând standarde stricte pentru firmele înscrise, pentru a garanta un mediu sigur și a genera rezultate cât mai bune.

Pentru orice idee, cât de îndrăzneață, în ceea ce privește printul publicitar, apelați cu încredere la echipa World Wide Print:

Website: https://worldwideprint.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/worldwideprint/
Telefon: 0760 121 102
E-mail: contact@worldwideprint.ro
Adresă: Str. Soporului nr. 1A, Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here