Dimma’S – muzică bună, eleganță și rafinament

0

Patru tineri frumoși, carismatici, îmbrăcați la 4 ace, rezonând perfect cu publicul prin plinătatea și profunzimea vocilor lor și prin emoția și energia pe care o transmit atunci când cântă: Nicolae Ilincăi (tenor), Claudiu Chereji (tenor), Aurelian Filip (bariton) și Anton Babiaș (bas) formează Dimma’S, un cvartet vocal profesionist specializat în genul pop-opera.

Școliți pe meleaguri transilvane la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, profesionalismul și talentul tinerilor trece dincolo de scena românească, capătând dimensiuni internaționale prin complexitatea repertoriului pe care îl abordează. Acesta cuprinde, pe lângă adaptări după melodii românești de suflet ale unor personalități și trupe mult-îndrăgite precum Mihaela Mihai, Aurelian Andreescu, Ștefan Bănică, Phoenix sau Holograf, și o serie de cântece cunoscute de pe scena muzicală internațională, făcute celebre de Elvis Presley, Frank Sinatra, Josh Gorban și mulți alții.

Interpretând toate melodiile într-o manieră proprie, cei patru muzicieni acaparează toata atenția și simțirea publicului, ținându-l sub vraja lor nu doar până la sfârșitul reprezentației, ci și mult timp după ce se sting luminile din sala de spectacol.

Deși Dimma’S este un proiect relativ nou, care a luat ființă în anul 2017, dinamica dintre membrii grupului este una matură, închegată, iar timpul relativ scurt de când au început să cânte împreună nu face decât să adauge elementul de noutate, neafectând calitatea performanței, ci dimpotrivă.

Lucrul făcut din pasiune, cu dedicare și perseverență, își spune cuvântul în concertele tinerilor, care oferă audienței o experiență muzicală completă. Și nu este de mirare, Academia de Muzică de la Cluj a fost locul în care talentul celor patru tineri s-a întâlnit, însă pasiunea lor pentru muzică își are rădăcinile în copilărie, când fiecare a urmat în orașul său natal un parcurs educațional centrat pe muzică. Pe lângă antrenamentele vocale temeinice, tinerilor nu le sunt străine nici instrumentele muzicale precum pianul, vioara, chitara sau instrumentele populare de suflat.

Eleganți și serioși, dar în același timp îmbogățindu-și prestațiile cu note ludice, cei patru artiști ating în creațiile lor melanjul ideal pentru un spectacol de calitate – îmbinarea armonioasă a vocilor, notele personale aduse unor melodii celebre, dorința de a oferi publicului experiențe muzicale autentice – toate aduc un plus de eleganță oricărui eveniment la care sunt prezenți.

Toate informațiile despre participări la evenimente ale cvartetului vocal Dimma’S sunt disponibile prin Transilvania Opera and Theater Agency:

Telefon: 0745 521 228

Facebook: /dimmasofficial

Instagram: @dimmasofficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.