Un restaurant fain din Mărăști: The Place

0

Pentru cei care stau în zona Pieței Mărăști din Cluj, e greu uneori să găsească un local unde să aibă o întâlnire în condiții decente și să mănânce ceva bun. În special când vine vorba de o discuție de afaceri, rezidenții cartierului aleg aproape întotdeauna o deplasare până în centru.

A apărut însă nu demult o alternativă care promite să rezolve această problemă: restaurantul The Place, situat vizavi de clădirea de birouri The Office, în stația de autobuz Someșul. Amenajat într-o clădire veche, renovată cu bun gust, localul promite să fie cel mai bun loc pentru a petrece timpul cu prietenii sau partenerii din business, atât pentru cei care lucrează vizavi cât și pentru toți cei care locuiesc, lucrează sau au sedii în zonă.

Interiorul are un design modern, care combină elemente de mobilier contemporane cu pereți de cărămidă și plante ce dau echilibrul necesar acestui stil urban. Exteriorul constă dintr-o terasă cu spațiu generos, unde vara se fac grătare în are liber, iar mirosul îmbietor al cărnii prăjite îi face pe trecătorii de pe bulevardul 21 Decembrie să se oprească și să ezite în a-și continua drumul sau a intra pentru o gustare.

Meniul nu este foarte bogat cantitativ, dar se concentrează pe calitate. Preparatele servite aici sunt ca niște specialități ale casei și vor fi apeciate de oaspeți, unii dorind chiar să le testeze pe rând pe toate. În plus, bucătarul creează zilnic câte un meniu unic, pentru a da un plus de diversitate. Există și opțiunea de livrare acasă sau la birou, pentru clienții grăbiți, comozi sau extrem de ocupați. Localul are și o colecție interesantă de vinuri, la prețuri modice pentru un restaurant clujean.

Un mare atu este parcarea din curte, lucru greu de găsit atât în acestă zonă cât și în centru (care e destul de aproape), locul devenind astfel o alternativă bună pentru șoferii disperați de trafic și aglomerație, care aleg mai nou să-și dea întâlnire doar pe la mall-uri. Tot afară se mai găsește și un loc de joacă pentru copii, foarte util pentru cei care vor să stea liniștiți la o poveste fără să poarte mereu grija celor mici.

În grădina de vară se organizează și evenimente, în special cântări de diferite tipuri, cu trupe locale care delectează publicul venit să guste prăjeli și să bea o bere rece. Nu vrem să mai insistăm cu laudele, dacă nu v-am convins e mai bine să dați o tură chiar voi pe aici și să vă faceți propria părere, mai ales că se apropie deja zilele calde și grill-ul începe să sfârâie.

The Place Restaurant – Grill & Garden
Adresa: Bd. 21 Decembrie nr. 120, Cluj-Napoca
Telefon: 0770 876 936
E-mail: theplacecluj@gmail.com
Web site: http://theplacecluj.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/ThePlaceCluj/
Instagram: https://www.instagram.com/theplacecj/
Program: zilnic 08:00 – 23:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.