Locuitor din Iara îi răspunde unui deputat: ”Arată oribil străzile și centrul centrul comunei, nu s-a investit de zeci de ani!”

0

Deputatul social-democrat Horia Nasra a participat joi la ședința Consiliului Local Iara.

În urma ședinței, deputatul a postat pe o rețea de socializare următoarele: „O localitate foarte frumoasă, în inima #Apusenilor, care încă mai poartă amintirea minelor și supărarea oamenilor că în ultimii ani, de la nivel județean/național prea puține s-au făcut pentru comună.

Guvernul României a alocat în 2017, fonduri pentru obiective de dezvoltare, în jur de 21 milioane lei, prin PNDL, însă orice bani suplimentari sunt bineveniți.

În Consiliul Local Iara am întâlnit consilieri hotărâți, din mai multe partide, preocupați să rezolve problemele prezentului dar și să indentifice soluții pentru viitor.

Sunt convins de seriozitatea și corectitudinea lui Darius Eugen Todorcare alături de echipa de consilieri social-democrați din ConsiliulLocal(Rafaila Luciana Ancuta, Popa Mihai Viorel, Baciu Alin Sebastian și Bica Vasile) susțin proiectele comunității și sunt aproape de oameni.

Cred însă. că mai des, deputații și senatorii Clujului (indiferent de partidul politic) ar trebui să fie prezenți în rândul comunităților din Cluj și mai ales la ședințele Consiliilor Locale”.

O clujeancă i-a lăsat un comentariu deputatului, în care îl acuză pe primarul din Iara că în localitate „arată oribil străzile și centrul centrul comunei, nu s-a investit de zeci de ani!”.

Pe de altă parte locuitoarea comunei, îl mai acuză pe primar, Popa Ioan Dorin, și de faptul că nu se implică în viața comunității: „Arată oribil străzile și centrul centrul comunei, nu s-a investit de zeci de ani. Ce să mai zicem de locuri de muncă sau sau despre implicarea primarului în viața comunității, doar înainte de alegeri își amintește. Păcat sa-r putea atrage fonduri europene pentru dezvoltarea comunei, și să investească în infrastructură și locuri de muncă. Păcat, arată mai rău ca acum 40 de ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here