Studiu: 4 lucruri interesante despre cum îți poți transforma locuința într-o casă de lux

0

Pentru a-ți transforma casa într-o încăpere de lux, nu ai nevoie de un buget foarte mare. Trebuie doar să știi câteva trucuri care vor face din locuința ta o casă spectaculoasă.

Detaliile arhitecturale cum ar fi grinzile din lemn, podelele din lemn de esență tare, bibliotecile încorporate și plăcile de mozaic oferă încăperii voastre un aer boem. Aceste detalii nu arată doar costisitor ci creează un efect uimitor. Păstrați-le curate, fără aglomerație și vor deveni punctul central al camerei.

Casa este locul ideal unde îți poți pune amprenta în amenajarea ei prin adăugarea câtorva elemente care să o scoată frumos în evidență.

Iată care sunt cei 4 pași pe care trebuie să-i faci pentru transformarea casei tale:

  1. Încadrează corect tablourile

De la fotografii de familie până la artă, lucrările încadrate pot face o casă să se simtă ca o casă. Înainte de a monta orice lucrare, proprietarii de case ar trebui să-și dea seama unde trebuie să fie plasate toate lucrurile și modalitatea corectă de aranjare. Asigurați-vă că arta selectată este dimensiunea și scara potrivită pentru peretele pe care îl decorați și amintiți-vă că nu aveți nevoie de lucrări de artă pe fiecare perete gol.

Trebuie să luați în calcul schimbarea lucrurilor vechi din casă sau recondiționarea acestora. Fie că sunt robinete, sau trebuie să schimbi o țeavă din oțel, ia in calcul verificarea diferitelor site-uri care îți pot oferi servicii de specialitate.

  1. Formează un spațiu vizual cu una sau două oglinzi.

Un spațiu devine mai mare prin prezența câtorva oglinzi. Oglinzile mari vor reflecta încăperea dând senzația de un spațiu larg.

  1. Decorează canapeaua cu perne

Pernele sunt o modalitate ușoară de a accesoriza și lumina o cameră, fie că le cumpărați, fie că sunt făcute de voi. Te poți juca cu un mix de culori și texturi ale pernelor care vor oferi un design frumos livingului vostru.

Revistele reprezintă o sursă excelentă de idei de decorare acasă și inspirație pentru cum să accesoriem o cameră. Cu toate acestea, proprietarii de case ar trebui să se aștepte la magazin pentru o versiune prietenoasă cu bugetul a ceea ce văd într-o revistă de design. Accesoriile variază la costuri în mod semnificativ, dar există o mulțime de magazine cu discount care oferă descoperiri uimitoare.

  1. Recondiționează lucrurile vechi

O modalitate rapidă și ușoară de a decora o casă este să  recondiționați dispozitivele vechi, în special în bucătărie. Mânere, țevi, sertare și plăci pentru comutatoarele de lumină sunt detalii mici și ieftine, care oferă casei voastre o strălucire de înaltă calitate.  NICOMETALTUB este locul de unde puteți achiziționa produse de calitate pentru nevoile voastre.

Amenajarea și transformarea locuinței noastre este unul din obiectivele pe care fiecare dintre noi dorește să le atingă prin găsirea de soluții și idei creative de amenajare armonioasă și luxoasă a casei noastre.

Indiferent de bugetul pe care l-ai alocat pentru redefinirea locuinței tale,cu siguranță elementele de mai sus te vor ajuta să creezi spațiul ideal de locuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here