Clujeanca Adela Mîrza, locul 1 pe lista AD pentru alegerile europene

0

Alianța Alternativa Dreaptă a încheiat prima parte a procesului de selectare și promovare a candidaților săi pentru alegerile europarlamentare, urmând ca în cel mai scurt timp să depună lista completă a candidaților la Biroul Electoral Central.

Primul loc pe listă este ocupat de Adela Mîrza din Cluj, care fusese aleasă președintă al M10 în octombrie 2018.

Primii cinci candidați rezultați în urma votului intern sunt următorii:

1. Mîrza Adela Dorina: 42 de ani, căsătorită, 2 copii, locuiește in Cluj. Licențiată in domeniul studiilor europene, a urmat și studii de drept, actualmente specialist în marketing, PR și comunicare, președintele Partidului M10.

2. Cernescu Cristian – 36 de ani, căsătorit, 1 copil, locuiește in Iași. Licențiat în științe economice, master în management comercial, actualmente antreprenor, prim vice-președinte al Partidului Forța Moldova.

3. Uncu Daniel Marian – 51 de ani, căsătorit, 2 copii, locuiește în București. Licențiat în jurnalism și științele comunicării, a urmat studii de drept, master în științe politice, specialist în PR si comunicare politică, actualmente broker imobiliar.

4. Licxandru Valentin – 46 de ani, căsătorit, 2 copii, locuiește în București. Licențiat în filozofie politică și teologie , a urmat studii de etică a politicilor publice, actualmente specialist în marketing, vânzări și management.

5. Marie-Raymonde Prager – 47 de ani, mamă a 4 copii, locuiește în București. Licențiată în teologie didactică, masterand în domeniul patrimoniului creștin european, actualmente pictor decorator.

CV-urile primilor 5 candidați sunt disponibile aici: https://we.tl/t-61d9DLdee8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.