Te căsătorești primăvara aceasta?! Află ce NU trebuie să îți scape în organizarea evenimentului

0

Odată cu sezonul de primăvară se dă startul nunților. Aceasta este perioada în care majoritatea mirilor se simt cel mai confortabil să își oficializeze relația, atât datorită vremii frumoase și a temperaturilor în creștere, cât și datorită bunei dispoziții pe care primăvara ne-o oferă.

Dacă ești pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai important eveniment din viața ta, cu siguranță încă îți vor mai prinde bine câteva sfaturi, iar în acest sens noi venim în sprijinul tău cu cele mai noi tendințe ale anului 2019.

  1. Invitațiile de nuntă cu vizual grafic și geometric

Dacă te-ai plictisit de obișnuita invitație formală și banală, trebuie să știi că tendințele de acum duc spre invitații cu motive grafice și geometrice. Acestea sunt potrivite pentru persoane care iubesc actualitatea, care au o personalitate puternică, rațională. Stilul minimalist și inspirat din lumea arhitecturală fac din aceste invitații pentru nuntă deosebite o adevărată operă de artă. Invitații vor aprecia acest stil distinct, care practic vă reprezintă pe voi, ca și cuplu.

  1. Aranjamentele florale verzi

De fiecare dată când mergi la o nuntă ai văzut celebrul aranjament floral pus în mijlocul mesei. Fie că e format din trandafiri, fie că mai conține și alte modele de flori, cam toate arată la fel. Însă, în ultima vreme, trendurile au fost reprezentate de aranjamentele verzi, fără flori. Ca să păstrezi un aer proaspăt, cosmopolit, poți folosi plante cu frunze de un verde crud extrem de frumos, sau poți alege varianta florilor suculente, despre care poti afla mai multe aici si care capătă din ce în ce mai multă popularitate. În acest fel, evenimentul tău va avea un aer fresh, o cromatică vie și un o frumusețe aparte.

  1. Veselă colorată și personalizată

Farfuriile standard, albe, cu tacâmuri argintii vor reprezenta întotdeauna o variantă sigură și elegantă. Dar dacă vrei ca invitații tăi să se simtă importanți și să rămână cu o amintire frumoasă a ceea ce a fost nunta voastră, poți folosi o veselă colorată care să transmită energie, fericire. Tu decizi ce culori se asortează cel mai bine cu tot conceptul nunții, dar orice culoare ai alege nu vei da greș.

De asemenea, ai văzut că în ziua de azi de poartă farfuriile care au diferite mesaje pictate pe ele. De ce să nu ai și tu farfuria de aperitiv personalizată cu un mesaj drăguț pentru invitați? Va fi ceva cu totul diferit.

  1. Fotografii și filmări realizate cu dronele

Arta fotografică evoluează din ce în ce mai mult, astfel că ai la dispoziție o sumedenie de idei creative pentru a-ți imortaliza cel mai important moment din viață. Dronele au început să fie la mare căutare, deoarece acest tip de filmări are un aspect autentic, impresionant și surprinde cu delicatețe, din toate unghiurile, cele mai importante momente ale nunții voastre.

E normal să vrei ca nunta ta să fie cea mai frumoasă din lume. Iar dacă nu ești adepta clișeelor și a lucrurilor banale, atunci cu siguranță vei găsi cele mai creative idei de a ieși din anonimat și de a avea un eveniment memorabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here