Petrecere de business pentru tinerii antreprenori clujeni, cu invitați de seamă

0

Joi seara, începând cu ora 18:00, la Chios Social Lounge din Cluj Napoca va avea loc o nouă ediție din seria evenimentelor de business X-Party.

Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Par­ty & Networking este un eveniment organi­zat de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Acest eveniment este o reeditare a editiei cu acelasi nume de anul trecut si va aduce in fata dvs. cativa dintre cei mai importanti antreprenori si intraprenori din generatia tanara, din domenii diferite, pentru a initia o comunicare si o punte de legatura intre toti cei care vor asigura dezvoltarea Clujului in urmatorii ani.

Participanti:
Re­prezen­tanţi cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari, exec­uto­ri jude­cătoresti ş.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care aparţ­in cate­­gori­i­lor vizat­e.

Numar de participan­­­­­ti: 200

Cuvântul de deschidere va aparține Excelenței Sale, Domnul Thanglura Darlong, Ambasadorul Indiei in Romania, Moldova si Albania.

Momentul muzical va fi asigurat de trupa Royal Avenue, o formatie pop rock/electro, ce se remarca prin alegerea unui repertoriu dinamic cu un sound modern, fara teama de a interpreta piesele intr-un mod unic, personal. Trupa are in componenta 6 tineri plini de entuziasm, ambitiosi si pasionati de muzica si arta in general, fiecare avand un trecut bogat atat in privinta studiilor de specialitate cat si in privinta colaborarilor pe plan muzical.

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
Taxa Early-Bird ( achitata pana in data de 4 Februarie ) – 100 lei
Taxa Standard ( 5 Februarie – 19 Februarie ) – 130 lei
Taxa Last Minute ( 20 Februarie – 21 Februarie ) – 150 lei

Taxa de participare include:
– accesul la eveniment
– finger-food
– sesiunea de networking
– cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here