Ticăloșii

0

Într-un act sexual este foarte important de care parte a obiectului te afli. Madam Kovesi, de câteva zile, a trecut la pasivi: nu mai poate face mulți purici pentru sponsorii ei! LCK alunecă încet, încet în istorie și frică-mi e că se așează voinicește și în ridicol.

Pe numele d-sale au fost deschise zeci de dosare penale (Sic transit gloria mundi!) – nici nu contează câte! – în care este acuzată de dare și luare de mită, abuz în serviciu, mărturie mincinoasă etc, etc. Capetele de acuzare îi sunt atât de cunoscute, pentru că ele sunt ciocanele cu care LCK a distrus atâtea destine nevinovate.

De ce spun că se acoperă de ridicol? Pentru că imediat după ce un polițist i-a adus la cunoștință că este chemată la… DNA! (Dumnezeule!), LCK a explodat în toata splendoarea ei pe canalele media partenere! Era marcată de lovitura primită, intrigată de forma de aducere la DNA și capetele de acuzare.

Practic s-a aflat de dosarele d-sale taman de la LCK! Adică a făcut exact ceea ce ea interzicea anchetaților la DNA să facă: să iasă la TV și să facă declarații. O ticăloșie fără margini! De remarcat că Parchetul n-a facut spectacol TV, cum făcea LCK când conducea DNA.

Doamna LCK a uitat ce a făcut cu Procurorul Nițu, cu o seamă de miniștri sș primari, care ulterior s-a dovedit că erau nevinovați! Alte ticăloșii, puse la cale în cârdășie, cu acordul unor politicieni obedienți.

Li s-a pus eticheta de penali, înainte de a fi judecați și condamnați. Au fost trași pe linie moartă, au pierdut case și firme, unii s-au sinucis, alții sunt copleșiți de boli! Cu aceeași unitate de măsură, LCK ar trebui să fie PENALĂ!

Dar, în opinia mea, LCK nu este PENALĂ! Ea poate fi Ticaloasă, dimpreună cu plethora de procurori semianalfabeți și torționari cu care a lucrat, dar nu este Penală! Pentru că nu a fost judecată și, deci, nu există vreo sentință definitivă!

Indiferent ce a săvârșit LCK, trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție. Ceea ce o face Ticaloasă până la capăt pe LCK este atitudinea ei față de justiție, de acuma pusă în antiteză cu cea din perioada când era șefa DNA.

Mi-aș fi dorit ca actuala Secție de Investigare a Infracțiunilor din Justiție să lucreze după altă paradigmă decât cea Ticaloasă a la LCK. Din nefericire a început cu o Ticăloșie: nu o chemi la DNA exact în ziua în care este așteptată în Parlamentul UE!

O Ticăloșie fără margini. În jurul ei colcăie ticăloșii! Din fruntea unor partide și din propagandă. Voi reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here