Spălarea și ridicarea… la UE

0

După minunea de la Fatima, Europa mai înregistrează încă una: spălarea și ridicarea la UE a Codruței! Laura Codruța Kovesi a fost admisă pe lista scurtă a candidaților la funcția de procuror șef al Europei! Pe această listă se mai află un neamț, cum altfel?, și un francez.

Un asemenea anunț ar trebui să ne facă mândri și mulțumiți că eforturile guvernanților, după ‘89, au dat roade: contăm serios în lupta anticorupție! În condiții normale, postul de procurer șef al UE încununează o operă, o muncă de durată, făcută cu acribie și profesionalism de către candidat.

Se presupune, de asemenea, că decidenții europeni sunt bine informați, când e vorba de selectarea persoanelor representative. Cu atât mai mult în cazul unui viitor procuror șef european, care ar trebui să fie deasupra oricărei umbre de îndoială asupra trecutului său.

La poalele Carpaților, o seamă de tucalari închină imne și ode zeiței Anticorupție. E o Daciadă a lăudătorilor ce l-ar face invidios până și pe Ceaușescu. Într-un asemenea scenariu, nu mai încape nicio îndoială cu privire la LCK!

LCK n-a girat cu bună știință activitatea unor subalterni torționari și nici n-a semnat protocoalele cu SRI pentru distrugerea credibilității justiției. LCK nu și-a plagiat lucrarea de doctorat, iar profesorii universitari de la Cluj și București, care nu au fost convinși de lucrarea zeiței, sunt făcuți nebuni și vânduți. LCK n-are pe conștiință niciun om de afaceri român și nicio familie distrusă!

Europa a decis că LCK n-a săvârșit niciun abuz. De niciun fel! LCK este spălată și poate fi ridicată la UE! Dacă exegeții operei LCK vor constata, totuși, că s-au facut și greșeli, tovarăși, atunci sigur ele au fost făcute în numele noii religii din UE – religia dublului standad și maximei ipocrizii.

Cine mai știe câți morți au adus cruciadele, dar Inchiziția? Dacă are enteres, UE poate ierta într-o clipă, cât nu putem noi, românii, greși într-un secol. Așa că, indifferent ce va zice și va face Ministerul Justiției, ce atitudine vor adopta europarlamentarii români, Guvernul României, Diaspora, cetățenii români, în cea mai mare parte etc, etc, apostolii noii religii au alți psalmi pentru noi.

Dacă LCK va ocupa postul vizat, rămâne de văzut, ceea ce e sigur, însă, este faptul că în mintea românilor s-a cuibarit încă un sentiment de îndoială în privința onestității organismelor europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.