Întreruperi de apă la Cluj-Napoca, 4-5 februarie 2019

0

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

LUNI, 4 FEBRUARIE 2019

Între orele 09:00-15:00

Localitatea Cluj-Napoca: str. Rene Descartes; str. Ceahlău între str. Cireșilor și str. Rene Descartes; Aleea Detunata; Aleea Meseș;

MARȚI, 5 FEBRUARIE 2019

Între orele 11:00-17:00

Localitatea Cluj-Napoca: str. Tache Ionescu între str. Septimiu Albini și str. Diaconu Coresi;

Localitatea Cluj-Napoca: presiune scazută: Micro III și Micro IV Gheorgheni; zona Andrei Mureșanu; B-dul Nicolae Titulescu (nr. Pare); str. Liviu Rebreanu;

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here