Partidele din Cluj pe Facebook: Pro România, Dreapta Liberală și Alternativa Dreaptă

0

În episodul de azi al serie noastre de materiale despre cum se promovează organizațiile din Cluj ale partidelor pe Facebook analizăm încă 3 forțe politici mici, recent înființate.

Pro România, partidul lui Victor Ponta, a apărut ca o grupare a nemulțumiților din PSD iar în prezent caută să-și construiască o identitate proprie. Pagina lor pe Cluj are 578 de fani, se postează de câteva ori pe săptămână și există un feedback promițător ca număr de like-uri și comentarii.

Dreapta Liberală este un partid înființat de Viorel Cataramă, ce se dorește a fi autentic liberal. Organizația lor din Cluj, în stare incipientă, a strâns deja 107 aprecieri, dar nu are postări propii momentan. Mai există o pagină pe Cluj cu zero like-uri.

Alternativa Dreaptă este o mișcare politică conservatoare, creată de persoane care nu s-au regăsit în partidele de dreapta existente în acest moment. Am căutat dar nu am găsit nicio pagină pe Cluj pentru acest partid.

Concluzia de azi: PR a început destul de bine, iar DL și AD sunt la nivel de intenție. Până să ajungă însă la nivelul partidelor mari, drumul este lung.

* * *

Vezi și:
Partidele din Cluj pe Facebook: PSD
Partidele din Cluj pe Facebook: PNL
Partidele din Cluj pe Facebook: ALDE
Partidele din Cluj pe Facebook: UDMR
Partidele din Cluj pe Facebook: USR, PLUS și PACT
Partidele din Cluj pe Facebook: PRU, PRM și PNȚCD
Partidele din Cluj pe Facebook: PMP, POL și PPU-sl
Partidele din Cluj pe Facebook: M10, ADN și Demos
Alte partide mici din Cluj pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.