Partidele din Cluj pe Facebook: M10, ADN și Demos

0

Continuăm și azi cu noi partide analizate în serialul nostru despre politica clujeană pe Facebook. Azi vorbim despre alte 3 partide mici.

M10, partidul Monicăi Macovei, generase mari speranțe prin 2014, dar a rezistat foarte puțin și n-a mai prins nici măcar alegerile parlamentare. Organizația din Cluj are o pagină cu 2054 de fani, pe care se posta o dată la câteva luni, dar recent au anunțat că vor intra în Alternativa Dreaptă, un alt partid înființat recent. Despre acesta, în episodul următor.

Alternativa pentru Demnitate Națională este un alt partid nou, înființat de Cătălin Ivan, unul din mulții nemulțumiți care au părăsit PSD. ADN Cluj are o pagină cu 2 fani, abia creată.

Demos, o platformă de stânga radicală care urmează să devină partid, a prins foarte bine la Cluj, unde au și singurul parlamentar – momentan simpatizant doar. Pagina lor are 996 de fani, se postează aproape zilnic, iar interacțiunea cu vizitatorii este crescută.

Concluzia noastră: M10 a dispărut, ADN se chinuie să apară, iar Demos profită foarte bine de șansele oferite de rețelele sociale online, fiind unul din puținele partide mici care chiar știe să facă marketing politic pe net.

* * *

Vezi și:
Partidele din Cluj pe Facebook: PSD
Partidele din Cluj pe Facebook: PNL
Partidele din Cluj pe Facebook: ALDE
Partidele din Cluj pe Facebook: UDMR
Partidele din Cluj pe Facebook: USR, PLUS și PACT
Partidele din Cluj pe Facebook: PRU, PRM și PNȚCD
Partidele din Cluj pe Facebook: PMP, POL și PPU-sl
Partidele din Cluj pe Facebook: Pro România, Dreapta Liberală și Alternativa Dreaptă
Alte partide mici din Cluj pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.