Partidele din Cluj pe Facebook: PNL

0

După ce am văzut cum este prezența PSD Cluj pe Facebook, e timpul să trecem la PNL, partidul care domină politica locală.

Pagina principală a PNL Cluj are 11.463 de fani, mai multe postări zilnice cu activitatea aleșilor locali de la Cluj și cea a liderilor naționali ai partidului, iar nivelul de interacțiune este destul de bun, cu zeci de like-uri și comentare la aproape fiecare postare.

Organizația municipală PNL Cluj-Napoca are o pagină cu 1474 de fani care nu a mai fost actualizată din 2014.

Organizația de seniori din oraș are și ea o pagină pe Facebook cu 74 de fani, postări sporadice și feedback inexistent.

Am mai găsit o pagină numită Forța Civică Cluj, care are sigla PNL Cluj la avatar. Probabil este vorba de partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu care a fuzionat în 2014 cu PDL. Pagina are 507 fani și a avut o singură postare anul trecut.

Există și o organizație de cartier cu pagină pe FB: PNL Gheorgheni. Aceasta are 14 fani și nu a mai avut activitate din anul 2014.

Tinerii liberali au și ei pagina lor pe rețeaua de socializare: TNL Cluj. Pagina a adunat 9306 fani (aproape la fel de mulți ca organizația-mamă), postează constant și primește răspunsuri numeroase de la internauți.

Pagina femeilor liberale din Cluj a strâns doar 874 de fani, publică frecvent materiale, însă primește puține like-uri și comentarii.

Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali are la rândul său o prezență online, cu 299 de fani, însă ultima postare este din primăvara lui 2017 (de altfel a fost și singura în acel an).

O altă structură din Cluj cu pagină pe Facebook este Clubul Studențesc Liberal, care a adunat 1181 de fani, postează însă doar la câteva săptămâni și nu prea are feedback de la cititori.

Clubul Elevilor Liberali Cluj are și el o prezență pe Facebook, cu 386 de aprecieri, postări constante, dar interes foarte scăzut din partea fanilor.

În concluzie, putem spune că PNL stă ceva mai bine decât PSD la Cluj ca prezență pe Facebook, cel puțin la nivelul organizațiilor de bază din județ, însă celelalte structuri au paginile mai multe formal, la ambele partide, deoarecere nu prea există comentarii și comunicare cu oamenii în postări, fanii fiind probabil adunați din rândul membrilor de partid.

* * *

Vezi și:
– Partidele din Cluj pe Facebook: PSD
Partidele din Cluj pe Facebook: ALDE
Partidele din Cluj pe Facebook: UDMR
Partidele din Cluj pe Facebook: USR, PLUS și PACT
Partidele din Cluj pe Facebook: PRU, PRM și PNȚCD
Partidele din Cluj pe Facebook: PMP, POL și PPU-sl
Partidele din Cluj pe Facebook: M10, ADN și Demos
Partidele din Cluj pe Facebook: Pro România, Dreapta Liberală și Alternativa Dreaptă
Alte partide mici din Cluj pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.