Întreruperi de apă la Cluj-Napoca, 15 ianuarie 2019

0

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

MARȚI, 15 IANUARIE 2019

Între orele 09:00-15:00

Localitatea Cluj-Napoca: str. Mălinului între str. Constantin Brâncuși și str. Ion Budai Deleanu; str. Constantin Brâncuși între str. Măcinului și str. Aron Pumnul; str. Horticultorilor (case);
Str. Fântânele nr. 59;

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la rețeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă SOMEŞ anunță de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineață la posturile locale radio-Tv. În cazul avariilor de o urgentă și/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenție neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunțul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunță cu cel puțin 24 de ore înainte și prin presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here