New year, new me și 5 idei de outfit pentru primăvară cu care să arăți asta în 2019

0

Un an nou este de cele mai multe ori acel motiv care justifică orice schimbare, indiferent că este vorba despre perspective și obiective sau pur și simplu de găsirea unui mod cât mai elocvent de a arăta asta, precum sunt hainele.

Hainele revin așadar a fi un exemplu foarte bun de menționat atunci când vrei să arăți că te-ai schimbat. Tocmai de aceea un singur articol vestimentar nu aduce acel look de „new me” fără să fie completat de alte elemente. Astfel, iată câteva idei de combinații pe care le poți încerca în acest nou an, în care schimbarea să fie dată de tine!

1. Top cu motive florale, blugi slim fit și o jacketa care să țină serile reci cât mai departe

Dacă o floare nu aduce primăvara… ei bine multe flori cu siguranță o vor aduce. Împreună cu clasicii blugi lightwashed și o jacketă care să le asorteze pe ambele, nu ai cum să dai greși cu o astfel de combinație. Bejul de asemenea, rareori arată lipsit de context în combinații cu alte culori vioi și vesele.

2. Alb-Negru, vărgat și puțină culoare

Albul în combinație cu negrul nu devine niciodată învechit. Mai mult de cât atât, faptul că accesoriile ies foarte bine în evidență într-o schemă de culori precum aceasta, poate face ca detaliile să devină acel ceva care atrage toată atenția.

Posibilitatea de combinații pe care le poți face cu o astfel de ținută, precum un pullover vărgat alb negru, jeanși slimfit și niște accesorii ca o eșarfă maro, roz sau bej, îți vor permite să fi simple’n’chic.

3. Hypster look și nonconformist

Schimbarea mai înseamnă și lăsatul problemelor, grijilor sau nemulțumirilor pe locul doi, iar cel mai clar semn al  acestei schimbări este atunci când alegi să te pui pe tine pe primul loc.

Pe măsură ce acumulezi experiență la jocul numit viață, nonconformismul și simplitatea devin virtuți iar standardul, un termen învechit și spălăcit. Imaginează-ți o combinație dintre o fustă lungă, o cămașă și o serie de accesorii precum o geantă, clasica eșarfă sau o pereche de ochelari de soare prin care să vezi lumea, cu adevărat altfel.

4. Pantalonii albi și florile

Primăvara și noile începuturi sunt cel mai bine reprezentate de culorile florilor proaspăt înflorite. Roz, roșu și alb, astfel de culori ar trebui astfel să se regăsească și în ținutele cu care alegi să pășești în acest nou an.

Pantalonii albi devin tot mai populari și în același timp un element definitoriu pentru femeia care le face pe toate. La fel cum topurile înflorate sunt la modă, un maiou similar te face să te simți renăscută și gata de un nou an, ca un pom proaspăt înflorit.

5. Smart is the new sexy, la fel și hainele care arată asta

Contrar pragmatismului comun care spune că în ciuda faptului că mintea contează, fizicul este cel care iese în evidență, poți recurge la niște trucuri prin care poți da peste cap această idee, la propriu.

Curiozitatea și simțul aventurii sunt calități pe care orice persoană le apreciază. Precum nevoia de schimbare sau evoluție sunt mereu existente dar au nevoie de ceva care să le manifeste, aici curiozitatea este motorul care le pune în funcțiune. Astfel, cel mai bine, arată asta încă de la așa zisa prima vedere cu un outfit gata de aventură, simplu și plăcut.
În concluzie, ceea ce dă viață primăverii este conceptul de renaștere și trecerea peste vremurile grele. Dacă te-ai simțit inspirată de aceste exemple, poți să arunci o privire pe linkul Addien.ro unde a fel poți să privești și îmbrăcămintea, ținuta ta prinzând semnificație și caracter în momentul în care alegerea are niște baze clădite pe emoțiile, dorințele și scopurile care te reprezintă cu adevărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.