Cazare la București: Casa Mică, oaza de verdeață din mijlocul orașului

0

Cauți o cameră decentă în capitală și nu ești sigur ce să alegi? Pe site-urile de rezervări se găsesc sute de oferte, dar e greu de făcut diferența între ele, mai ales că nu poți fi niciodată sigur că ceea ce apare în poze există și în realitate. Noi îți propunem ceva mai deosebit: o pensiune care arată ca o cabană de la munte, dar este în mijlocul Bucureștiului, aproape de toate obiectivele importante.

Se numește „Casa Mică”și se află în zona Regie – Carrefour Orhideea – Politehnică, la 2 minute de stația de metrou Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea) și la 10 minute cu mașina față de Romexpo. Are 8 camere duble, pe care le poți rezerva la prețuri decente și ai opțiunea micului dejun inclus dacă dorești. Camerele au dotări complete: baie, aer condiționat, balcon, frigider, uscător de păr, televizor.

În această locație se pot organiza și evenimente de diferite tipuri, de la mese festive până la conferințe sau sesiuni de team bulding. Piscina exterioară, deschisă vara, ajută oaspeții să se relaxeze în zilele toride, când capitala este sufocată și o astfel de evadare devine o adevărată plăcere. Cei cazați aici se pot răcori și în grădina plină de verdeață sau pot bea o bere pe malul apei în timp ce se odihnesc pe balansoar.

Pensiunea „Casa Mică” este o alegere potrivită și pentru cei care călătoresc iarna în capitală, pentru târgul de Crăciun sau din motive profesionale. Din această locație se ajunge foarte ușor în centrul orașului sau în orice alt punct de interes, atât cu transportul în comun (metrou) cât și cu mașina personală sau taxiul. Unitatea are locuri de parcare rezervate pentru clienți.

Chiar dacă afară e prea frig pentru baie sau stat pe iarbă, există beneficiile specifice sezonului rece: vinul fiert, lemnele trosnind în sobă și decorațiunile specifice din interior, cu mult lemn și motive tradiționale românești, care te fac să te simți ca într-o veritabilă vacanță de iarnă departe de agitația orașului, deși te afli de fapt în mijlocul lui.

Merită să testezi acest loc data viitoare când călătorești la București. Iată cum îi poți contacta:

Pensiunea Casa Mică
Adresa:
Strada General Petre Popovăț nr. 76
Telefon: 0749 114 663
E-mail: pensiuneacasamica@gmail.com
Web: http://www.romtur.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/pensiunearestaurantcasamica/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.