Vlad Voiculescu: „Spitalele regionale au fost îngropate pentru următorii trei ani”

0
Pro Romania

Fostul ministru al sănătății din guvernul Cioloș, Vlad Voiculescu, susține că actuala administrație a pierdut șansa de a construi spitalele regionale, care vor fi amânate pentru mai mulți ani.

„Aud că tovarășii din PSD – partidul infractorilor – îl învinovățesc pe Klaus Iohannis că nu fac ei autostrăzi. Mâine probabil vor spune și că opoziția, Cioloș sau Soros îi împiedică să facă spitale.

Între #aberațiile din campanie, au mințit cu nerușinare românii că vor face nouă spitale. Nu mai puțin de nouă spitale. Apoi au mai promis încă vreo șapte, că doar promisiunile nu costă nimic. Trei a promis doar Gabriela Firea.

În aceeași Românie, cu alt fel de oameni, în 2016, am făcut așa:

  • am identificat terenurile pe care să se construiască cele trei spitale;
  • am obținut un grant de 1,5 milioane de euro de la Comisie din fonduri adiacente Planului Juncker;
  • am încheiat un acord cu Banca Europeană de Investiții (BEI) pentru a folosi banii de mai sus și a avea studii de fezabilitate/planuri de spital făcute ca lumea, nu bani sifonați la firme prietene ale partidului #àlaPSD

Astăzi vedem că cele trei spitale regionale pentru care avem și fonduri europene (150 de milioane de euro, nu 300, cum striga doamna Olguța) au fost îngropate pentru următorii trei ani. De ei! Nu de alții. De ei, cei care au toată puterea!” scrie politicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here