Cătălin Ionașcu, fondatorul Romanian Copywriter, susține la Cluj primul workshop intensiv de copywriting și content writing

0
Pro Romania

Agenția Cursuri Creative organizează în perioada 15 – 16 decembrie în premieră, la Cluj-Napoca, workshop-ul intensiv de copywriting și content writing susținut de Cătălin Ionașcu. Workshopul de nivel intermediar este destinat persoanelor cu o experiență de minimum 6 luni în domeniul scrisului.

Cursul intensiv de copywriting vine în susținerea nevoilor tuturor creatorilor de conținut care vor să dea un refresh activității lor și este format din 70% exerciții practice, 30% metode și strategii.

Structura workshopului este bazată pe feedback-ul celor peste 500 de absolvenți ai cursurilor de inițiere în copywriting. Cele două zile de workshop conțin cele mai des întâlnite cerințe din partea celor care au făcut deja primul pas spre aprofundarea acestui domeniu:

Adaptarea stilului de scris pentru publicul țintă. Una din cele mai frecvente provocări pe care le are orice creator de conținut: „Cum să scriu pe limba cititorului?”.

Strategii editoriale. Strategia practicată la workshop se numește „funnel editorial” și este destinată administratorilor de bloguri și rețele de socializare.

Crearea conținutului de vânzare pe website. Participanții vor avea ocazia să lucreze practic la scrierea textelor pentru o serie de servicii și produse, respectând principalele reguli de persuasiune în copywriting dar și de SEO.

Scrierea de texte persuasive și autentice, pentru campanii online. Găsirea conceptelor, scrierea mesajelor pentru o campanie online și depășirea blocajului creativ.

Workshopul este bazat pe exerciții de scriere creativă, brainstorming-urile și realizarea unui scenariu video pentru un clip de prezentare pe YouTube.

Numărul de locuri este limitat la 10 participanți, astfel încât fiecare să aibă timp să lucreze individual cu trainer-ul la propriul său studiu de caz. Înscrierile se fac pe pagina de prezentare a workshop-ului, la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numărul de telefon 0734.183.353.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here