Artiști renumiți vin la Balul Rotary Zalău: Sava Negrean Brudașcu, Alin Panc, Anatholis, Feeling Dance, DJ Tică

0

Celebra interpretă de muzică populară Sava Negrean Brudașcu este alături de scopul ambițios al Clubului Rotary Zalău, de a reabilita Casa Memorială ”Iuliu Maniu” din Bădăcin, prin susținerea unui recital extraordinar în cadrul Balului care va avea loc pe 23 noiembrie, de la ora 19.00, la Brilliant Parc (Str. George Coșbuc nr. 1) din Zalău. 

Seara balului va fi una specială, cu invitați de marcă și un program pentru toate gusturile. Unul dintre prezentatorii evenimentului este îndrăgitul actor de origine sălăjeană Alin Panc, care, chiar în această perioadă, se pregătește să îl interpreteze pe Iuliu Maniu într-un film. Acestuia I se va alătura MC Anca Dinu, jurnalist și președintele unui club de caritate din Cluj. Ei vor avea onoarea de a-i prezenta pe artiștii ce vor asigura un show de excepție pe parcursul a mai bine de trei ore. Deschiderea oficială va fi făcută de grupul de dans Feeling Dance, din Oradea, participanți la numeroase concursuri de dans naționale și internaționale. Atmosfera va fi apoi întreținută de Caffe Concert, un grup instrumental condus de profesorul Ionuț Dârjan și de grupul vocal Anatholis. DJ Tică va completa paleta muzicală pe tot parcursul serii.

Vă reamintim că, în 23 noiembrie 2018, la Zalău, se strâng fonduri pentru finalizarea reabilitării Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” din Bădăcin, un scop ambițios al Clubului Rotary din localitate în anul Centenarului. Cum arată acum casa, precum și scopul evenimentului de strângere de fonduri sunt sintetizate în acest scurt film: https://youtu.be/mQgajWZBVA4

Acțiunea de strângere de fonduri este deja în desfășurare – prin donații în conturile special deschise în acest scop:

RO34BTRL03201205270306XX – cont în RON

            RO80BTRL03204205270306XX – cont în EUR

Intrarea la bal se face contra sumei de 300 de lei de persoană, pentru persoanele fizice. Pentru persoanele juridice au fost create pachete de 1.500, 3.000 sau 4.500 de lei. Detalii despre ce conțin acestea găsiți aici.

Detalii suplimentare despre înscrieri și participare la Bal puteți afla și de la:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here