Alin Mituța (RO+): „E greu de imaginat un guvern mai incompetent, mai haotic și mai nepăsător decât acesta”

0

A demisionat ministrul pentru Afaceri Europene cu doar 50 de zile înainte de preluarea președinției Consiliului UE. E greu de imaginat un guvern mai incompetent, mai haotic și mai nepăsător față de Uniunea Europeană și față de români decât acesta”, a comentat Alin Mituța, cofondator al Mișcării România Împreună (RO+), gestul lui Negrescu.

În opinia lui Alin Mituța, „această președinție este compromisă chiar înainte de a începe. Ne așteaptă probabil cele mai umilitoare șase luni de când România a aderat la UE, șase luni care ar fi trebuit să fie, de fapt, o mare oportunitate de a ne promova țara și cu care ne vom mai întâlni abia peste 14 ani”.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a demisionat vineri din Cabinetul Dăncilă, imediat după şedinţa de guvern, fiind nemulţumit în privinţa susţinerii pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE. Acesta este al treilea ministru care îşi depune mandatul înainte de remanierea care va urma în CEx.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here