Se închide Wizztours, agenția de turism a Wizzair

0

Compania low-cost maghiară Wizzair a anunțat că va opri activitatea agenției de turism Wizztours pe care o deține, la sfârșitul acestui an. Firma nu a dat detalii despre motivele acestei decizii, precizând doar că vrea să se concentreze asupra activității sale principale, adică transportul aerian de pasageri la preț redus.

Wizztours oferea pachete de tipul zbor+cazare în numeroase destinații din Europa, în apropiere de orașele unde avea curse Wizzair. Oferte turistice erau de diverse tipuri, atât personale cât și business, pentru diferite perioade, de la scurte escapade de câteva zile (city breaks) până la sejururi de câteva săptămâni, pe litoral sau la munte.

Clienții agenției care și-au rezervat deja călătorii pentru anul viitor vor fi despăgubiți integral. Cei care vor pleca înainte de 31 decembrie 2018 nu vor fi afectați în niciun fel.

Wizzair este cea mai mare companie aeriană din centrul și estul Europei, cu peste 380 de rute active și mai mult de 100 de avioane în proprietate. Sediul principal al firmei se află la Budapesta, iar în România este pe primul loc în topul numărului de pasageri transportați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here