Explorează fascinanta insulă Mallorca economisind bani

0

Insula Mallorca este o bijuterie a Mediteranei, cu un aer fermecător, o istorie interesantă și un potențial turistic extraordinar.

De la orașul Palma și până la sătucele cochete de munte, de la portul mare pentru vase de croazieră și până la golfurile micuțe împânzite cu bărcile pescarilor, de la plajele cu nisip fin și până la peisajele montane superbe, cea mai mare insulă spaniolă te vrăjește cu priveliști care-ți taie respirația și te face să nu-ți mai dorești să o părăsești vreodată.

Ca în orice destinație turistică extrem de populară, nici aici prețurile nu sunt tocmai mici, iar dacă îți dorești să explorezi cât mai multe dintre obiectivele minunate pe care le oferă insula, la final vei simți cu siguranță diferența în bugetul de călătorie.

Din fericire însă, există o modalitate prin care să vizitezi cât mai multe obiective, economisind bani, dar și timp prețios pentru plajă și relaxare pe malul mării. Noi am încercat-o și vrem să o împărtășim și cu tine.

Este vorba despre un card de gratuități și reduceri, pe care îl cumperi o singură dată, apoi beneficiezi de economii semnificative pe o perioadă aleasă de tine.

Cardul se numește Mallorca Pass și îți oferă acces gratuit la peste 30 dintre cele mai populare obiective de pe întreaga insulă. Enumerăm în continuare doar câteva dintre ele:

Catedrala „La Seu” din Palma

Catedrala gotică din orașul Palma este o delectare arhitecturală care se înalță maiestuos într-un peisaj unic, pe malul mării. Construcția sa a durat câteva secole, fiind începută în anul 1229, dar finalizată abia în 1601. Clădirea impresionantă a bisericii este un simbol al insulei și un obiectiv de neratat atunci când vizitezi frumoasa capitală a Insulelor Baleare. Prețul normal de vizitare a catedralei este de 7€.

Turul orașului Palma cu autobuzul panoramic de excursie

O excursie prin tot orașul cu autobuzul panoramic este modul ideal de a bifa cele mai importante obiective turistice din Palma de Mallorca, în cel mai scurt timp. Traseul Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus include o mulțime de locuri de neratat și îți oferă posibilitatea să alegi stațiile în care dorești să cobori pentru a explora mai în amănunt anumite obiective, urmând ca apoi să-ți continui traseul de excursie cu unul dintre autobuzele următoare – ai la dispoziție 24 de ore să descoperi cât mai multe locuri frumoase. La urcarea în autobuzul panoramic, primești o pereche de căști pe care le poți folosi pentru ghidul audio instalat la bord, care povestește în timpul călătoriei despre istoria locurilor prin care treci. Și această activitate este gratuită dacă deții un card Mallorca Pass, prețul normal fiind de 17€.

Turul portului cu barca

Portul orașului Palma este de o frumusețe aparte, cu mii de bărci, iahturi și vase de croazieră impresionante, și îl poți explora „din interior” timp de o oră la bordul bărcii de excursie care este inclusă gratuit în beneficiile cardului de reduceri, prețul normal fiind de 12€.

Palma Aquarium

Acvariul din Palma de Mallorca îți oferă posibilitatea să descoperi o lume subacvatică fascinantă, cu peste 7000 de specii ale universului marin, incluzând rechini, pești multicolori, meduze, steluțe de mare, corali și plante din adâncuri care te vor face să nu simți cum trece timpul și să-ți dorești să explorezi fiecare colțișor al acestui loc minunat. Prețul unui bilet de intrare este de 25€, iar Mallorca Pass îți oferă intrare gratuită.

Delfinariul Marineland

Un alt obiectiv de neratat atunci când ești în Mallorca este Marineland – un loc minunat și plin de surprize, în care te vei putea bucura de reprezentații extraordinare cu lei de mare, delfini și chiar… papagali, beneficiind de intrare gratuită dacă deții cardul de reduceri, prețul normal de intrare fiind de 25€.

Castelul Bellver

Castelul Bellver este o construcție impresionantă impregnată cu istorie, care veghează de sus asupra portului din Palma, oferind vizitatorilor priveliști minunate de neuitat. Poți ajunge aici cu autobuzul panoramic și îl poți vizita gratuit dacă deții cardul, prețul normal al unui bilet fiind de 4€.

Acestea și multe alte gratuități și reduceri cum ar fi vizitarea unor peșteri fascinante, parcuri naturale, acvatice, de aventură și de distracție, biserici și mănăstiri cu arhitectură frumoasă, muzee și tururi ghidate pe jos sau cu bicicleta, tururi culinare, prezentarea unor meșteșuguri locale și câte și mai câte îți sunt oferite de cardul Mallorca Pass. Vei primi de asemenea și un ghid gratuit care te va ajuta să explorezi și să te bucuri cât mai mult de vacanță.

Cât costă cardul Mallorca Pass și cât economisești

Prețul unui card de reduceri și gratuități Mallorca Pass variază în funcție de numărul de zile pentru care îl achiziționezi și categoria în care te încadrezi, prețurile pentru copii și adolescenți fiind mai mici decât cele pentru adulți. Doar tu decizi care variantă dorești să o alegi și ce obiective îți dorești să vizitezi. Cardul poate fi cumpărat pentru perioade între 1 și 7 zile. De exemplu, dacă alegi să folosești cardul chiar și pentru o singură zi, prețul acestuia este de 39,90€, iar prețul total de vizitare a obiectivelor descrise mai sus este de 90€. Astfel, economisești 50€ într-o singură zi, iar cu cât mai multe zile alegi să folosești cardul, cu atât mai mult cresc economiile pe care le faci în concediu.

De unde poți cumpăra cardul Mallorca Pass

Nu trebuie să mergi nicăieri pentru a intra în posesia cardului de reduceri și gratuități. Îl poți cumpăra direct de pe site-ul Mallorca Pass și îl vei primi prin e-mail, având posibilitatea să îl printezi chiar tu sau să îl folosești direct de pe telefon, doar prezentând telefonul la casa de bilete a fiecărui obiectiv vizitat, pentru a beneficia de intrare gratuită, nimic mai simplu!

Dorim să mulțumim pe această cale celor de la Turbopass pentru că ne-au oferit posibilitatea să descoperim aceste locuri minunate și să ne bucurăm de toate obiectivele descrise mai sus și te invităm să le vizitezi site-ul pentru a descoperi multe alte locuri pe care le poți explora cu gratuități și reduceri substanțiale, cum ar fi Roma, Paris, Londra, Berlin, Dubai, New York și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here