A apărut un nou partid pe persoană fizică: ADN

1

După Tăriceanu și Cioloș, încă un politician își lansează un partid de buzunar. De data aceasta e vorba de Cătălin Ivan din Iași, parlamentar european ales pe listele PSD, plecat din partid după ce s-a certat cu Dragnea. Noua formațiune politică se va numi Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN).

Iată ce ne promite aceasta:

S-a lansat Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN) – o platformă politică revoluționară, cu oameni competenți, cu multă experiență și succes în cariere, care nu au deținut vreodată funcții politice. ADN se adresează oricui se consideră dezamăgit de clasa politică, reprezentând ALTERNATIVA.

Nu vom face niciodată alianțe cu niciun partid care a condus România, nici măcar o singură zi. Criticăm clasa politică, ce și-a dezamăgit poporul, deci nu putem face compromisuri.

ADN are principii de bază meritocrația și responsabilitatea, transparența, consensul și egalitatea de șanse.

Fondatorul ADN este europarlamentarul neafiliat Cătălin Ivan. ADN nu are președinte, ci are echipe de coordonare, specializate pe domenii de activitate. Fiecare membru al său este o voce, care se va putea manifesta liber într-o anumită echipă, într-un anumit domeniu, pe care le va alege transparent, prin platforma digitală pe care ADN funcționează. Toată activitatea sa va fi vizibilă oricui și astfel va primi puncte, pe baza cărora va putea accede la funcții. La noi, nepotismul nu există.

Alternativa pentru Demnitate Națională este un proiect inovator, atât din punct de vedere ideologic, cât și din punct de vedere organizatoric și funcțional. Își propune să reinventeze toate mecanismele interne ale unui partid clasic, tradițional, folosind cele mai noi tehnologii IT și să devină alternativa așteptată pentru toți cei care se consideră dezamăgiți de clasa politică. Aici găsiți înregistrarea video a lansării ADN: https://www.facebook.com/catalin.ivan.14/videos/186477238911170/

Aplicația digitală Alternativa pentru Demnitate Națională este deja funcțională, atât în iOS, cât și în Android. Descărcați-o și veți vedea cât de aproape suntem de dumneavoastră, în orice colț al lumii v-ați afla.
Pentru că sunteți de-ai noștri, nu veți fi niciodată singuri! #ADN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.