Unde poți vota la Cluj-Napoca pentru referendumul din 6-7 octombrie 2018?

0

În conformitate cu prevederile art. 18 alin (2) din Legea nr. 3/2000, cu modificările și completările ulterioare Primăria Cluj-Napoca aduce la cunoștință publică delimitarea, sediul și numerotarea secțiilor de votare stabilite pentru referendumul național pentru revizuirea Constituției României din 6 și 7 octombrie 2018 (anexă la prezentul comunicat).

În format electronic aceasta poate fi consultată pe site-ul oficial al Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link: https://e-primariaclujnapoca.ro/referendum2018/.

De asemenea aceasta poate fi consultată și pe site-ul oficial al Autorității Electorale Permanente- Registrul electoral – https://www.registrulelectoral.ro/sectiunea_publica#, respectiv pe site-ul Instituției Prefectului –  https://cj.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/referendum-2018/.

Puteți descărca și lista cu secțiile de vot de la Cluj-Napoca în format PDF.

Cetățenii vor vota la secția de votare unde sunt arondați, conform listelor electorale permanente.

Cetățeanul care, în ziua referendumului național, se află într-o altă localitate decât cea în care este înscris în lista electorală poate să își exercite dreptul de vot în localitatea respectivă, la orice secție de votare, urmând a fi înscris într-o lista suplimentară de către președintele biroului electoral al secției de votare, pe baza actului de identitate sau a adeverinței care ține loc de act de identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.