Corina Crețu l-a URECHEAT pe ministrul Daea la Cluj

0

Comisarul Corina Crețu l-a urecheat, vineri, la Cluj, pe ministrul Petre Daea. Comisarul român a criticat în ultima perioada de mai multe ori Guvernul României și indirect partidul care a lansat-o în politica europeană.

Corina Creţu l-a urecheat vineri, pe ministrul Daea, după ce a vorbit despre proiectul său de introducere a internetului în fiecare sat din UE: „Eu am fost luată peste picior  că vorbeam de internet în condiţiile în care multe sate nu au apă, ceea ce mie mi se pare inadmisibil în secolul XXI. La 17 kilometri de Cluj să nu ai apă, domnu ministru. Domnu ministru!?!”.

PSDiștii din sală murmurau că doamna comisar i-a abandonat

Unul dintre primarii PSD, prezent la evenimentul de la UBB, a precizat că colegii săi, primarii social-democraţi din judeţ sunt nemulțumiți că doamna comisar nici măcar nu ne-a salutat. I s-a urcat la cap, a uitat că în 2014 a promis că va fi aproape de primarii PSD din județ. Probabil va veni peste două luni să ne ceară să o sprijinim la europarlamentare dar nimeni din PSD Cluj nu o va mai face! Din 2014 încoace nu ne-a mai vizitat. Alo foştii colegi din PSD Cluj! Mai trăiţi? Este doar o oportunistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here