metroucluj.ro: Unde sunt japonezii domnule Boc?

0

Executivul primăriei Cluj-Napoca se joacă cu tema introducerii metroului în Cluj: Dacă în 2015, Emil Boc declara răspicat că „soluția metroului nu se poate implementa la Cluj, pentru că avem un oraș cu jumătate de milion de oameni și cu un cost de 5 miliarde de euro pentru metrou”, în 2018, a anunţat bugetarea unui studiu de prefezabilitate şi interesul unei companii japoneze pentru metrou.

„Au trecut deja nouă luni din 2018, compania japoneză încă nu a venit în Cluj-Napoca şi nici pentru studiul de prefezabilitate nu s-a dat undă verde, deşi studiul a fost introdus în bugetul pe anul în curs. Cu siguranţă că dl. Emil Boc va veni cu nişte update-uri când va începe şcoala şi vor reveni studenţii în Cluj-Napoca dar practic proiectul va rămâne nesusţinut” a declarat senatorul Vasile Ilea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

„Proiectul introducerii metroului în Cluj-Napoca este viitorul. Trebuie să gândim dezvoltarea oraşului pentru următorii 30-40 de ani, pentru Clujul milionului de locuitori. Cu siguranţă că dacă primarul susţinea serios proiectul, în tot acest interval putea întreprinde ceva palpabil în această direcţie, în special discuţii cu primarii din imediata vecinătate a Clujului. Toamna a venit fără soluţii aplicate pentru a descongestiona traficul!” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here