Fost arbitru internaţional despre José Maqueda, posibil antrenor al CFR Cluj: E un antrenor bun. Bun de tot

0

Spaniolul Juan Jose Maqueda, 49 de ani, are cele mai mari șanse să fie înlocuitorul lui Antonio Conceicao pe banca lui CFR Cluj, după ratarea calificării în grupele Europa League.

Conducerea CFR Cluj nu mai are răbdare cu Toni Conceicao, care urmează a fi al doilea antrenor care pleacă din Gruia de la începutul sezonului. TV Telekom Sport informează că acesta va veni în România prin intermediul impresarului Toni Curea, care i-a adus și pe jucătorii Julio Baptista și Jesus Fernandez la campioana României.

Fostul arbitru internaţional, Adrian Porumboiu, susţine că CFR-iştii au făcut o mutare bună cu aducerea lui Maqueda: E un antrenor foarte bun, părerea mea e că au făcut o afacere bună, e un antrenor bun. Bun de tot. Făcea treburi de antrenor pricipal. Chiar am tras de el să rămână principal după ce a plecat Lopez Caro, da nu a vrut. Omul a fost de caracter. Au venit ca o echipă, au plecat ca o echipă. E fost fotbalist de calitate şi e un om de calitate. Maqueda e un antrenor foarte bun, o să-l vedeţi, fără niciun fel de discuţii. E un antrenor pregătit, trecut printr-un fotbal de top, cel spaniol. Părerea mea e excelentă. Chiar dacă a plecat pe la echipe din ţări exotice, şi-a făcut treaba”, a declarat Porumboiu pentru ProSport LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.