Unde poți face Water Rowing și Cycling în aer liber la Cluj?

0

De câte ori ai decis până acum să mergi la sală, să faci o schimbare pozitivă în viața ta, să fii în formă, să mănânci mai sănătos și să ai o stare generală mai bună? De câte ori chiar ai făcut-o? Ce te-a oprit? Care au fost motivele (a se citi „scuzele”)? N-ai timp? Nu ai ști ce să faci acolo? Crezi că cei de acolo vor râde de tine? Vor fi prea grele antrenamentele? Orele de educație fizică de la școală erau un chin? Orice scuză, oricât de nefondată, ți se pare foarte bună atunci când vrei neapărat să-ți justifici sedentarismul.

Cum ar fi dacă astăzi, în sfârșit, ți-ai face o promisiune și chiar te-ai ține de cuvânt? Oamenii de știință au descoperit că un obicei nou se formează și se stabilește în aproximativ 10 săptămâni. La prima vedere, poate părea o perioadă îndelungată, dar gândește-te puțin la toate lucrurile importante pe care le-ai făcut în ultimele două luni – parcă nu sunt prea multe, nu? Cum era dacă începeai să mergi la sală acum 2 luni? Cel mai probabil, până acum obiceiul era deja format, beneficiile ar fi fost vizibile și atât de plăcute încât nu mai aveai în minte nicio scuză din cele de mai sus, doar întrebarea „de ce nu am început mai repede?”

Fă-ți un cadou ție, celui care vei fi peste câteva luni, sub forma unui abonament la Dtox Fitness Studio. De ce tocmai la Dtox? Păi, motivele nu sunt puține:

Motivul 1. Dtox Fitness Studio nu este doar un loc unde mergi să faci exerciții și să arzi calorii. Pentru un parcurs de succes în călătoria spre atingerea obiectivelor tale, este nevoie de mai mult de atât. Așadar, aici vei găsi oameni dedicați care pun mare preț pe educarea clienților în ceea ce privește un stil de viață sănătos și oferă servicii complete și complexe pentru detoxifierea organismului prin activitate fizică și alimentație „curată”. Vei avea parte de clase intense de HIIT, Cycling și Rowing pentru arderea caloriilor și eliminarea toxinelor alături de intructori care te vor ține motivat, dar și de momente de relaxare în care te bucuri de prezent și scapi de stres cu Yoga și Pilates. Dacă nu ești convins încă, mai află și că te vei putea răsfăța cu ceaiuri din plante, ape infuzate cu plante şi fructe, pentru detoxifiere și stare de bine.

Motivul 2. Te poți antrena în aer liber – simplu, distractiv și eficient! Da, atâta timp cât e vreme bună, aerul proaspăt de afară va adăuga un plus de sănătate antrenamentelor tale. Și asta nu e tot! Poți participa la o activitate care este unică în Cluj – Water Rowing!

Cei de la Dtox îl descriu ca pe un antrenament incredibil de eficient, care permite dezvoltarea rezistenței aerobe și a forței musculare în același timp. Pe lângă arderea caloriilor într-un mod inedit și distractiv cu ajutorul unui aparat ușor de folosit, antrenorii promit că te vei simți „al naibii de bine” în urma claselor de rowing, iar dacă te vei ține de treabă, rezultatele nu vor întârzia să apară!

Tot în aer liber te poți bucura din plin și de clasele de Cycling – un antrenament extrem de eficient pentru cardio și forță, în timpul căruia vei reuși, cu ajutorul unui instructor și pe ritmul muzicii, să arzi până la 600 de calorii într-o sesiune de 50 de minute. Deși este, fără îndoială, intens și solicitant, Cycling-ul este recomandat pentru orice nivel și tip de condiție fizică, deoarece nu suprasolicită articulațiile.

Studiile arată că acest tip de antrenament reduce indicele grăsimii corporale și indicele de masă, iar în timp poate chiar să îmbunătățească funcția cardiovasculară generală.

Motivele 3, 4, 5…….100. Niciun motiv din cele enumerate mai sus nu este mai important decât beneficiile pe termen lung pe care le va avea această decizie pentru tine. Activitatea fizică susținută nu doar îți îmbunătățește starea de sănătate și aspectul exterior, îți crește nivelul de energie infuzându-te cu un plus de vitalitate și îți crește rezistența generală la efort, dar face minuni și în ceea ce privește bunăstarea psihică, imaginea de sine și încrederea în propria persoană. Trebuie să fii de acord cu noi – toate aceste beneficii pălesc mult în fața oricăror scuze te-ar putea împiedica în prezent să te apuci de treabă și să investești foarte profitabil în tine și în viitorul tău!

Dtox Studio
Adresa: Str. Ploiești nr. 26-28, Cluj-Napoca
Telefon: 0762 205 921
E-mail: StudioDtox@gmail.com
Web: https://dtox-fit.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/DtoxFitnessCluj/
Instagram: https://www.instagram.com/dtox_fitness/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here