VIDEO ŞOCANT cu incendiul din clădirea Episcopiei Greco-Catolice din Oradea

0

Un incendiu de proporţii a avut loc azi-noapte la Oradea. Flăcările au pus stăpânire pe clădirea Episcopiei Greco-Catolice din centrul oraşului. Incendiul a fost foarte violent, încât mai multe turnuri au început să se prăbuşească.

Suprafaţa afectată a fost de 1.300 de metri pătraţi, tavanul de la etajul 1 şi un turn s-au prăbuşit, a declarat Camelia Roşca, de la ISU Bihor: „Nu există niciun pericol în momentul de faţă pentru clădirile învecinate, pentru că incendiul a fost lichidat”.

„Clădirea rămâne sub supraveghere, e posibil să se reaprindă. Dar ăsta e şi motivul pentru care va fi monitorizată de pompieri pentru o anumită perioadă şi vor intra în fiecare încăpere să verifice că totul e ok, mai ales la nivelul acoperişului unde a izbucnit iniţial.

Au avut surse de apă suficiente pentru operaţiune Echipele de pompieri vor rămâne la faţa locului ceva timp, să se asigure că totul e ok” a declarat Raed Arafat pentru Digi 24.

Palatul Episcopiei Greco-Catolice, ridicat la începutul anilor 1900, a fost considerat mereu unul dintre simbolurile oraşului.

sursă video: Tavi Florutza Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here