Penibili în Luxemburg, “zmei” la Cluj! Ţucudean ameninţă: Nu e vreo problema să le dăm patru goluri!

0

După meciul penibil din Luxemburg, în care CFRiştii nu au fost capabili să înscrie, fotbaliştii CFR-ului se anunţă zmei la Cluj.

Atacant feroviarilor, George Ţucudean, promite un festival al golurilor: “Ce pot să fac, să mă duc să plâng acasă, să stau supărat? Am pierdut, asta este! Dacă luam vreo cinci, tot aşa era! Am dat trei la Dinamo, nu e vreo problema să le dăm patru şi la aştia” este reacţia atacantului înainte de CFR Cluj – Dudelange.

Dar până la meciul cu Dudelange, fanii CFR-ului mai au o întrebare: Ce se întâmplă cu Julio Baptista? 

“Julio Baptista are o problemă, eu nu sunt medic și nu pot să îmi dau cu părerea despre acest subiect. Însă, înainte de a semna cu CFR, un medic i-a dat un aviz. În Portugalia sunt mulți jucători care au această problemă. Se poate trata cu un spray.

Îi înțeleg și pe suporteri și pe toată lumea care vrea să îl vadă pe Julio în teren, este un mare jucător, însă are nevoie să acumuleze, cu toții avem nevoie de răbdare. Nu sunt preocupat în legătură cu problema de respirație, pentru că nu o consider o problemă. În ceea ce privește pauza sa, nu contează, el e acum la CFR, se antrenează și eu îl iau în considerare pentru lot. În acest moment nu are nicio problemă medicală, ci doar trebuie să ajungă la nivelul celorlalți, a explicat recent Conceicao.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.