TCI Social Club: cel mai complet centru de agrement din Cluj

0

Unde găsești în Cluj un loc care să ofere servicii complete de agrement, relaxare, fitness, wellness, social networking, divertisment, timp de calitate petrecut alături de familie sau de partenerii de afaceri dar și oraganizare de evenimente speciale private sau corporate?

Ocupând o suprafață de 6 hectare, TCI Social Club oferă o gamă foarte largă de oportunități de petrecere a timpului liber atât pentru adulți, cât și pentru copii, dar și un loc ideal pentru întâlniri și evenimente de afaceri, atât în interior cât și în aer liber.

Activități pentru adulți

Facilitățile pentru bunăstarea fizică și psihică sunt completate de bazinul de înot cu o lungime de 20 de metri, bazinul cu apă sărată recomandat pentru tratarea diferitelor afecțiuni, ciubărul japonez cu apă caldă pentru relaxare şi revigorare corporală, sauna cu perete de sare ce ține și locul unei saline artificiale, recomandată mai ales pentru afecțiuni respiratorii și vasculare.

Pentru activități sportive în aer liber aveți la dispoziție bazin exterior ,un teren de tenis, un teren cu gazon sintetic pentru meciuri de mini fotbal, tenis cu piciorul sau volei.

Activități pentru copii

Fiind un loc special proiectat pentru a întâmpina nevoile întregii familii și a asigura petrecea timpului liber de calitate alături de cei dragi, TCI Social Club prezintă o varietate de activități pentru copii, cum ar fi piscina interioară special destinată acestora, cu accesorii acvative pentru a asigura distracția și buna dispoziție a celor mici, dar și o piscină exterioară cu apă încălzită, hidromasaj, umbrelă de apă și cascadă.

Pantru dezvoltarea fizică și psihică armoniasă a celor mai tineri oaspeți, aceștia pot participa la cursuri de înot și tenis în incinta clubului.

Pentru relaxare și distracție, copiii au la dispoziție și două locuri de joacă – unul în aer liber și unul în interior.

Restaurant

Restaurantul dispune de 100 de locuri și este modular, astfel încât poate satisface o gamă variată de nevoi ale clienților, de la o masă în familie și până la evenimente private sau petreceri corporate.

Evenimente

Fie că doriți să sărbătoriți o ocazie specială din viața dumneavoastră, cum ar fi o nuntă, un botez sau o aniversare, fie că organizați un eveniment business, cum ar fi team-buiding-uri, training-uri, prezentări, seminarii, cine festive sau cocktailuri, conferințe, lansări de produs, TCI Social Club oferă servicii de calitate adaptate nevoilor oricărui client.

Localizate într-un cadru natural deosebit, în interiorul unei clădiri spectaculoase cu un design original și inovator, sălile dispun de echipament audio-video de ultimă generație și internet wireless gratuit.

Parcarea spațioasă asigură siguranța automobilelor oaspeților iar personalul bine pregătit vă va oferi consiliere profesionistă pas cu pas pentru a se asigura de reușita evenimentelor.

Cazare

În completarea tuturor serviciilor de mai sus, pentru o experiență deplină în cadrul TCI Social Club, oaspeții au la dispoziție și locuri de cazare, în camere Standard, Deluxe sau King cu baie proprie, decorate elegant, dotate cu aer condiționat, senzori de fum și inundație, telefon, televiziune prin cablu, internet de mare viteză și multe alte facilități pentru a asigura confortul și bunăstarea celor cazați aici.

Accesul în camere se face cu card, autoturismele sunt în siguranță în parcarea supravegheată, iar persoanele cazate beneficiază de 10% discount pentru masa de prânz și cină la restaurantul complexului.

Contact

TCI Social Cluj se află în Cluj-Napoca, cartierul Borhanci, pe strada cu același nume, la numărul 76 F.

Pentru mai multe informații referitoare la facilități, programări, tarife sau evenimente, vizitați site-ul sau profilul de Facebook al clubului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here