Pensiune cu piscină la Cluj: La Villa Hill Resort, locul perfect pentru cazare și evenimente

0

Cauți un hotel la Cluj-Napoca cu condiții foarte bune și priveliște faină? Sau poate un loc din oraș unde să organizezi o petrecere privată? Sugestia noastră este La Villa Hill Resort.

Unitatea este un complex modern, situată la o distanță de 5 km de centrul municipiului, într-o zonă frumoasă pe care localnicii o numesc Livada Palacsay. De aici ai o panoramă superbă asupra Clujului, locul mai retras fiind ideal pentru relaxare și întâlniri liniștite.

Hotelul are o capacitate de 15 camere, dintre care 4 sunt duble și 11 cu pat matrimonial. Trei dintre ele au vedere spre piscină, una spre curtea interioară, iar de la alte 10 se vede Clujul. Prețul cazării include micul dejun în sistem de bufet suedez.

Pentru evenimente tematice, party-uri corporatiste și team buildings, zile de naștere, aniversări și onomastici, botezuri sau chiar nunți de mici dimensiuni, vila este un loc recomandat de toți cei care i-au trecut pragul. De organizare se va ocupa echipa de profesioniști a pensiunii.

Sala interioară este de tip club/cafenea și poate adăposti 60-90 de persoane pe scaune sau 150 de oameni în picioare. În exterior se găsește piscina, principalul punct de atracție, lângă care se poate instala la cerere și un cort pentru petreceri.

La Villa Hill Resort este o alegere foarte bună atât pentru cei care vizitează Clujul, dar și pentru clujenii care vor să scape de aglomerație și să petreacă timpul în mod plăcut, într-o atmosferă deosebită.

Pentru alte informații poți contacta direct reprezentanții unității:
Adresa: Strada Nordului FN Feleacu, Cluj-Napoca
Telefon: 0756 216 068
E-mail: office@lavillacluj.ro
Web: https://lavillacluj.ro
Facebook: https://www.facebook.com/la.villa.clujnapoca/
Instagram: https://www.instagram.com/lavilla.cluj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.