Cluj Triathlon Challenge – 9 septembrie 2018

0

Clubul Sportiv Atlas Invictus în parteneriat cu Clubul Sportiv Politehnica Cluj și Federația Română de Triatlon, se alătură efortului primăriei Cluj-Napoca de a realiza agenda de activități organizate cu ocazia câștigării titlului de Oraș European al Sportului în anul 2018, prin organizarea primei competiții de triatlon și duatlon pentru copii și părinți din Cluj-Napoca. ”Cluj Triathlon Challenge”, se va desfășura pe data de 9 septembrie în zona Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca și este adresat copiilor cu vârste între 8 și 13 ani, afiliați sau nu la cluburile sportive din zonă și părinților. Probele incluse în programul competiției vor consta în: concurs triatlon cu probele de întot variind între 50m și 200m, concurs de duatlon (alergare, bicicletă, alergare) și un element special, concurs de ștafetă între familii (echipe formate din părinți și copii).

Acest eveniment sportiv are ca scop promovarea triatlonului și a sportului în general, ca activitate zilnică în rândul copiilor și părinților, încurajarea performanței în sport și nu în utimul rând, susținerea activităților de familie. Ne dorim ca această primă ediție a evenimentului să fie una care va aduce zâmbete pe chipul participanților și motivația de a fi mai atenți la stilul de viață pe care îl alegem.” declară Corina Vele, managerul proiectului.

Triatlonul reprezintă un sport complex și care necesită dedicare și efort pentru a putea fi practicat la nivel de performanță. Cu ocazia organizării ”Cluj Triathlon Challenge”, ne dorim să promovăm triatlonul în mediul clujean, subramurile acestuia putând fi practicate de amatori în bazine și parcuri pentru un stil de viața echilibrat. Totodată, evenimentul va fi unul prietenos cu mediul, susținând pe această cale mersul pe bicicletă în detrimentul utilizării automobilelor.” spune Iosif Crișan, antrenor de triatlon în cadrul CS Politehnica Cluj și antrenor al lotului național al Federației Române de Triatlon.

Clubul Sportiv ATLAS INVICTUS este o organizație clujeană a cărei scop este susținerea sportului de performanță și a sportivilor dornici de a excela, prin programe sportive incluzând pregătire fizică, medicală și nutrițională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.