Clujenii din Cătina şi Feldioara îşi distrug zilnic maşinile pe DJ 161 E!

0

Clujenii din Cătina şi Feldioara îşi distrug zilnic maşinile pe DJ 161 E, în timp ce conducerea Consiliului Judeţean Cluj anunţă săptămânal, pe hârtie, modernizarea unui drum judeţean, care după un an, doi ani, trebuie din nou reabilitat. În acest ritm vom avea drumuri judeţene modernizate în treizeci de ani!

“Alin Tişe şi majoritatea liberală din Consiliul Judeţean Cluj trebuie să mai ia un credit pentru a înfiinţa în cadrul instituţiei o regie `Service Auto`, pentru că promisiunile electorale nerealizate nu ţin loc banilor pe care clujenii îi pierd zi de zi din cauza stării precare a drumurilor judeţene.

Maşinile clujenilor din Cătina şi Feldioara circulă zilnic pe acest drum plin cu gropi, unele şi de jumătate de metru adâncime, iar dumneavoastră, domnule Alin Tişe, sunteţi impasibil la necazul oamenilor!

În 2016, Alin Tişe a primit un cec în alb din partea clujenilor, cu toţii aşteptând de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj să reabiliteze măcar jumătate din cât au asfaltat, modernizat şi reabilitat drumurile judeţene, Tiberiu Marc în Sălaj sau Radu Moldovan în Bistriţa-Năsăud a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.