HOT: Topul burlacilor politici clujeni VIP

0

Sunt celebri, cunoscuți pentru puterea politică, pentru rafinament, gust sau banii grei pe care îi cheltuiesc în fiecare vară. Ei sunt burlacii politici clujeni VIP, de cinci stele, ei sunt cei mai doriți bărbați din politica clujeană la început de august 2018.

Levi Racz, festivalierul maghiar care a cucerit inimile clujencelor.

Consilierul local UDMR, Levi Racz, este cel mai la modă burlac clujean, unul dintre cei mai doriți bărbați politici din Cluj-Napoca, de la terasa Toulouse și până la barul Booha de pe Piezișa.

Levi este renumit pentru excursiile sale exotice, pentru prezența VIP la toate festivalurile, în această vară fiind surprins chiar în apropierea celebrului Barry Ashworth de la Dub Pistols.

Tânărul consilier local este veșnic cu zâmbetul pe buze și binențeles pregătit să vină în ajutorul oricărei femei frumoase.

Bashar Molhem, „emirul deșertului” topește inimile studentelor

Cândva Bashar a fost trist. După Avivavivaaaaa. Și bolnav a fost de dragoste emirul Clujului! Însă frumusețile orașului l-au salvat de această boală ce părea incurabilă.

Între timp, Bashar s-a maturizat, mai ales după plecare lui Nicoară (sîc), tânărul consilier local rămânând un băiat de bun simț, cu picioarele pe pământ, chiar dacă banii îi curg din buzunare.

Recent, Bashar s-a pozat cu Hafez al-assad, fiul tizului său, președintele Siriei, chiar la Olimpiada de matematică organizată impecabil la Cluj. Dar oare i-a spus cineva micuțului Hafez, că Bashar de Cluj simpatiza cu rebelii?

Radu Constantea, cel mai sexy liberal clujean, pregătit de Liga I

De numele lui Radu Constantea se leagă destinul celei mai iubite echipei clujene, Universitatea Cluj, respectiv promovarea în Liga a II-a iar pentru asta merită felicitările noastre.

Radu Constantea este iubit, în oarecare taină, de o doamnă poziționată în lumea bună a Clujului, însă consilierul local liberal are nenumărate alte „oferte”. Radu este considerat cel mai sexy politician clujean, însă gurile rele i-au sugerat să mai lase adidasii și să mai cumpere pantofi că are peste 30 de ani.

Tot gurile rele spun că atunci când Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj va trece în subordinea Consiliului Județean Cluj, de la minister, Radu îl va înlocui imediat pe Ovidiu Chifor, veșnicul student cu cărare al PSD Cluj.

Rareș Trișcă, chirurgul care operează sentimente

Fostul secretar de stat, chirurgul Rareș Trișcă, rămâne unul dintre cei mai bine doriți burlaci politici VIP din Cluj-Napoca.

După aventurile cu o prezentatoare de la Realitatea TV, apoi fiica unui miliardar din Sibiu și o domnișoară profesor din Bistrița, Trișcă a făcut o nouă victimă: o domnișoară fotomodel din Cluj-Napoca, cei doi fiind surprinși recent în Paris, pe Champs-Elysees, la Nina Ricci.

Vladimir Dan, tânăr antreprenor, liber de orice angajament

Președintele TSD Cluj, Vladimir Dan, tânărul antreprenor, liber de orice angajament, este pariul topului nostru în această vară. De la Vladimir așteptăm cel puțin un moment „paparazzi” cu o domnișoara celebră și sexy la braț, la un eveniment din Cluj.

Vladimire, noi nu avem răbdare cu tine. Trece vara și….nimic. Nădragii scurți și Mercedesul nu sunt argumente suficiente. Bagă talent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here