Emanuel Ungureanu: Andi Vanca, organizatorul Electric Castle l-a scos din politică pe Emil Boc

0

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, a declarat sâmbătă că în timp ce campania #FărăPenali nu a primit dreptul de a strânge semnături în incinta festivalului Electric Castle, primarul Clujului şi-a făcut apariţia în Bonţida, la festivalul Electric Castle, unde a fost primit ca o vedetă.

„Andi Vanca, organizatorul Electric Castle l-a scos din politică pe Emil Boc. Andi le-a interzis cetățenilor care susțin inițiativa civică “Fără Penali” să strângă semnături în perimetrul festivalului susținând că nu vrea să asocieze evenimentul cu politica.

Aici intervine o mică problemă și anume, ipocrizia, organizatorii Electric Castle l-au invitat la festival pe primarul Clujului, Emil Boc, despre care știam ultima dată când ne-am întâlnit că este politician.

Să ne înțelegem, nu am nicio problemă că a fost invitat domnul Boc și că acesta le-a împărtășit electricilor realizările si planurile pentru Cluj, însă, este foarte urât că aceeași organizatori, nu au permis unor voluntari să strângă semnături pentru o inițiativă civică sprijinită public de artiști ca Smiley sau actori de calibrul lui Victor Rebengiuc, de exemplu.

Eu las aici aceste fotografii realizate de un deputat de Cluj de care sigur nu ați auzit nimic, alături de cuvântul, “Rușinică”. În rest, mulțumim Electric Castle pentru acest super festival și la mai multe!

Domnului Boc îi dorim sincer, multă sănătate și să ne cârmuiască cu înțelepciune spre cele mai înalte culmi ale civilizației și prosperității.

Ne-am dori să le explice mai în detaliu clujenilor cum este preocupat domnia sa de “calitatea vieții” și cum rezolvă el cu muntele de gunoi de la Pata-Rât care crește peste noi în fiecare zi.

Acest munte al rușinii și incompetenței se autoincendiază de zeci de ori într-un an producând nori toxici pe care îi inhalează mii de cetățeni ai acestui minunat oraș de pe Someș.

PS: O să vă întrebați unde a fost amplasat cortul “Fără Penali”, într-o curte, la o casă particulară. Oameni cumsecade. Foarte mulțumim. Vă zic luni câte semnături au strâns voluntarii minunați” a notificat Ungureanu pe FB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.