Eckstein-Kovács Péter: „Nu mai cred în schimbarea în bine al UDMR”

0

Fostul senator de Cluj Eckstein-Kovács Péter și-a anunțat demisia din UDMR, unde era membru din 1990. El spune că nu mai poate fi de acord cu direcția în care a luat-o partidul care reprezintă minoritatea maghiară, cu sprijinul pe care acesta îl acordă PSD și cu legăturile avute cu premierul maghiar Viktor Orban și nici nu mai crede că este posibilă o reformă internă în organizație.

Da, am demisionat din UDMR.
Cu strângere de inimă, cu mulțumiri pentru sprijinul primit în decursul anilor din partea clujenilor și nu numai. Nici vorba să mă dezic de sprijinirea drepturilor legitime ale maghiarilor și ale celorlalte minorități.

DAR
nu pot să accept sprijinul dat de UDMR antireformei din justiție. Nu pot să accept sprijinirea PSD și al condamnatului Dragnea. Nu pot să accept gudurarea pe lângă partidele de guvernământ din România și Ungaria, pierderea propriului profil.

Din păcate nu mai cred în schimbarea în bine al UDMR, în dezbateri și decizii luate democratic în Uniune. Ca atare, goodbye.a postat politicianul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here