Bogdan Bob Rădulescu: „Vreau să intru peste ei în Parlament cu topoare și furci și să-i scot afară ca pe șobolani”

1

Actorul clujean a ajuns la un nou nivel al revoltei și se declară gata să treacă la acțiune față de politicienii aflați la putere. Iată ce spune acesta într-o postare pe Facebook:

E clar ca #rezist nu mai are sens si sorți de izbândă in fața viermilor ăștia imputiti. Văd de aseară un #ajunge care nu-mi spune inca nimic.
Vreau să #lupt cu ei si nu in plimbări indignate duminica seara timp de două ore prin centrul Clujului.
Vreau sa intru peste ei in parlament cu topoare si furci si sa-i scot afară ca pe șobolani, nu c-aș fi adeptul violenței, ci ca e cat se poate de clar ca ei sunt imuni la proteste pașnice si mișcări civilizate.
Daca sunt singur, n-am sorți de izbândă. Daca suntem cateva zeci de mii, e clar ca reușim.
Decizia e la noi. Deci…?

Conform art. 324 Cod Penal, referitor la „Instigarea publică şi apologia infracţiunilor”,  cei care promovează violența pot suferi condamnări de la 3 luni la 3 ani de închisoare.

Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvârşi fapte ce constituie infracţiuni, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.

Dacă instigarea publică a avut ca urmare săvârşirea infracţiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracţiune.

Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează lăudarea în public a celor care au săvârşit infracţiuni sau a infracţiunilor săvârşite de aceştia.

1 COMENTARIU

  1. Eu, ca român din diaspora aștept să-l văd pe B.Bob. Radulescu cu toporul și furca in Parlament. Îl asigur că jandarmeria și SPP nu vor lua masuri. Așa că, la treabă dragă Bob.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here