Românii nu-i mai cred pe politicieni și fac mișto de construirea autostrăzilor

1

După 28 de ani în care reprezentanții diferitelor partide politice s-au întrecut în promisiuni despre mii de kilometri de autostradă, România e sub nivelul unor țări africane în acest domeniu. Cetățenii s-au săturat de minciuni și încep să devină imuni la vorbe goale.

Internauții din țara noastră au ales să-și exprime nemulțumirea și disprețul față de birocrații care au reușit doar să fure și să blocheze lucrările prin crearea unor evenimente fictive pe Facebook, programate cu zeci de ani în viitor, care anunță inaugurarea diverselor obiective amânate mereu.

Astfel, oamenii sunt chemați la deschiderea Autostrăzii Târgu Mureș – Iași, luni 3 ianuarie 2050. Locația este potrivită: Grădina Zoologică.

Inaugurarea autostrăzii Iași – Onești – Brașov este programată pentru 11 Iunie 2038.

Bucureștenii speră ca Centura Capitalei să fie gata pe 1 aprilie 2069.

Locuitorii capitalei sunt mult mai optimiști în privința pasajului Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, dorind să-l vadă gata în 3 aprilie 2028.

Tot în București, pasajul Prelungirea Ghencea – Domnești este prevăzut a se finaliza mai târziu: 18 mai 2045.

Cei care locuiesc în Drumul Taberei vor să circule cu metroul măcar pe 8 februarie 2028.

Zeci de mii de persoane și-au anunțat participarea la aceste evenimente.

Având în vedere exemplul autostrăzii Transilvania, la care s-au terminat doar vreo 50 km din totalul de 450 km după 14 ani de lucrări, este foarte posibil ca unele termene puse în glumă pe net să fie chiar depășite.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here